SILKROAD ONLINE UPDATE [ 16 ŞUBAT 2010 ]
Temiz Silkroad Kampanyası 

Çekilişe katıl kazan modeli yapmışlar. 
Special thx to extraloob.com ❤️
Saygılarımızla,

Saygılarımızla,

walla bir öneri getirdim oyunda aktif gm olmalı dedim ve küfür edenler gm'e ss ile şikayet edilecek ve 1 gün banlanacak biliyorsunuz sadece Türkler hastalıklı bunlarıda böyle kurutmak lazım aramızdan hoş hastalığın tedavisi yok ama bize temiz oyun olur ^^
walla bir öneri getirdim oyunda aktif gm olmalı dedim ve küfür edenler gm'e ss ile şikayet edilecek ve 1 gün banlanacak biliyorsunuz sadece Türkler hastalıklı bunlarıda böyle kurutmak lazım aramızdan hoş hastalığın tedavisi yok ama bize temiz oyun olur ^^
aynen ben mu online oynamıştım orada böyleydi.Birisi kötü söz söyleyince ss çekip foruma koyuyordun yetkililer bakıp banlıyordu 3gün.
Ama çeviriyi google çeviricisinden tercüme ederek ss sini ve oyundan çekilmiş fotonun orjinal halini veriyorduk çünkü programlarla bakıyorlardı fotoğraf edit görmüşmü diye..
Oyuna girişte sorun mu var? Güncelleme yapıp yapmadığı bile belli olmadan "start" geliyor.username ve pw den sonra giriş tıklayınca öylece duruyor.Güncelleme yamasına rağmen hala V.1.235 görünüyor.Sbot V.160(son sürüm) ile de denedim yine girmiyor.
Oyuna girişte sorun mu var? Güncelleme yapıp yapmadığı bile belli olmadan "start" geliyor.username ve pw den sonra giriş tıklayınca öylece duruyor.Güncelleme yamasına rağmen hala V.1.235 görünüyor.Sbot V.160(son sürüm) ile de denedim yine girmiyor.
aman ben oyundan çıkmayayım sorun var belli ki :P
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap