Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE UPDATE [ 15 ARALIK 2009 ]

· 110 Yanıt · 25K görüntüleme · Sayfa 2 / 6
Yanıtlar
A

😆 Salladım öylesine canım sıkıldıda dressler pert hacım alınırmı bunlar wizime warrior dressimi alayım ^^

😘 🍺
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
SILKROAD ONLINE UPDATE [ 15 ARALIK 2009 ]

haber anasayfamızda yayındadır ; http://www.extraloob.com/v6

Glacial Dress

Kış Festival Yaratığı

Special thx to extraloob ❤️

Saygılarımızla,

/ Güncel
M
MaviTutku ⭐ 19y
Dressten Alıcam Çok Hoşuma Gitti.
D
male için olan dress çok güzelmiş female de iyi ama male cidden güzel duruyor. bi önceki cadılar bayramındaki dressler de güzeldi. joymax iyi iş çıkarır oldu

male için olan 37 heawy armor seti 🙄 arkasındaki dalgametrede olmasa aynı öyle olcak female daha güzel arkasındaki ufak kanatlar güzel duruyo 🍺
D
destiny ⭐ 18y
Beyler inspection kaçla kaç arası?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
06'da başlıyor 11'de bitiyor...
R
R3C0W5k1 ⭐ 17y
Geçecegimden degilde SERVER gelme İhtimali Var mı Merak Sadece...Evet bu arada Normal Saattinde Oyun Açılıcak Mı Yoksa Uzucak mı Oyunun Açılması ?
F
Geçecegimden degilde SERVER gelme İhtimali Var mı Merak Sadece...Evet bu arada Normal Saattinde Oyun Açılıcak Mı Yoksa Uzucak mı Oyunun Açılması ?

Bence yeni server gelir gibime geliyor ( kaynak yok sadece kendi düşüncemi ortaya koyuyorum ) .
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
yeni server gelmeyecek, update 06'da başlayıp 11'de bitecek lakin deneyimlerime göre saat 12'ye kadar sürecektir.
R
R3C0W5k1 ⭐ 17y

Bence yeni server gelir gibime geliyor ( kaynak yok sadece kendi düşüncemi ortaya koyuyorum ) .

Aynen Gadaşım Banada Öyle Geliyor HER EVENTTE VE UPDATE DE SERVER GELDİ Bozmaz Joymax xD
R
R3C0W5k1 ⭐ 17y
Tamam ^_^ Büyük Yerden Söz geldi Server Gelmiyo xD 🙏
D
destiny ⭐ 18y
Oyunun açılması 12-1 'i bulur yarın. 😉
F
yeni server gelmeyecek, update 06'da başlayıp 11'de bitecek lakin deneyimlerime göre saat 12'ye kadar sürecektir.

Genelde yeni client patlattıklarında server geliyor o bakımdan ben sadece düşüncemi söyledim ama 😊
J
JbS ⭐ 17y
feamale dreseee bitttimm yaw
F
feamale dreseee bitttimm yaw

Her seferinde dress almayacağım diyorum ama çok güzel dressler çıkarıyorlar ya female dress gerçekten muhtesem 😊
B
broxni ⭐ 19y
Dressler geldi aldım hemen

???? 😊 🤔 🤔
S
ewet bugün updateden sonra kurulcak legend 4.5 ler ....🤘
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
yarın update olmayacak yeni setup'ı kuracağız.
M
Morzan_ ⭐ 17y
süper cidden herzamanki gibi ilk extraloob farkımız ortada
F
FaR_CRY ⭐ 17y
morning all xD bro when finish for check zaa 😄 ne zaman açarlar yaa 😊 bir de yeni famele dree wize yakışırmı 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: