Icerige atla
Extraloob

Silkroad Online Sorunları ve Hataları Çözüm Hattı

· 16 Yanıt · 2.8K görüntüleme
I
ImmorTaLGoD OP ⭐ 17y
Arkadaşlar Silkroad Online oyunuyla ilgili sorunlarınızı buraya yazar ve resim eklerseniz , ben ve diğer yetkili arkadaşlarım sorununuzun çözümünü size bildirecektir.
Yapmanız Gerekenler;
1) Sorunu genel çerçeveleri ile anlatmak
2) Sorunla ilgili Screen Shot eklemek
3) Yetkililere karşı kibar davranmak

~Exl Helper Team ~
16 Yanıt
B
Beatraax ⭐ 19y
Başlığı Silkroad Online Sorunları ve Hataları Çözüm Hattı olarak yapsan daha şeker olabilir 😜
I
ImmorTaLGoD OP ⭐ 17y
Tamamdır tam cool topic oldu^^
B
Beatraax ⭐ 19y
Tamamdır tam cool topic oldu^^

Yine aynı be hacım 😁 😘
I
ImmorTaLGoD OP ⭐ 17y
Wuw cool topic 😜
B
Beatraax ⭐ 19y
Wuw cool topic :P

Oldu hehe 😜
Spoiler
Çokta şeker oldu . 😘 ❤️
W
WosT ⭐ 17y
10 numara 😜
S
slam26 ⭐ 19y
s.a bnm sorunum şu charımda 2 günlük pre kalmıştı dün bakmıştım ama dün gece oyuna girmeyi denediğimde premiumumun silinmiş olduğunu gördüm bu neden kaynaklanıyor ben şimdi dolandırılmış mı oluyorum joymax tarafından
B
bahrey ⭐ 19y
çok güzel bi başlık umarım çoğu kişiye faydası dokunur
B
Buura ⭐ 19y
2 gün rollback oldu bu esnada sen 2gün girdin eğlendin 2günlük girme hakkın gitti ama ticketlar duruyo anlıycağın 😄
S
slam26 ⭐ 19y
oyuna giremedikten sonra ticketın bi anlamı yok 😄
R
Rhea ⭐ 19y
Basligi sabit yapsak cok hos olcak ❤️
B
Beatraax ⭐ 19y
Basligi sabit yapsak cok hos olcak ❤️
Bencede ❤️ 😘
M
metinm ⭐ 17y
Beyler bugun gelen patchi update ettikten sonra starta bastığımda'' error Á¢... (9) '' su sekilde bir hata alıyorum lütfen bu sorunu çözün zor durumdayım çözene spartada gold +char verecegim...
B
Beatraax ⭐ 19y
Beyler bugun gelen patchi update ettikten sonra starta bastığımda'' error Á¢... (9) '' su sekilde bir hata alıyorum lütfen bu sorunu çözün zor durumdayım çözene spartada gold +char verecegim...

Orjinal client'i kullanmıyorsan orjinalini temin edip kullanmalısın . 👍
Ps :Gold + Char için söylemiyorum ki istemiyorum .
Eğer sorunun ortadan kalkarsa burda belirtmen benim için yeterli .
A
acun94 ⭐ 18y
benm ekran sorunum var launcherden giriş yapıyorum oyuna normal bir şekilde ıd pass yazılan kısım ekranın altında kalıyor zor bela göremeden yazıyorum enter ile giriş yapıp karakter seçiyorum o zamanda start görünmediği için giriş yapamıyorum laptop kllanıyorum vista çözüm için bir önerisi olan varmı- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: