Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE RETRO KOLEKSİYON ESKİ AVATAR'lar YENİ OLURSA

· 36 Yanıt · 8.6K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

SILKROAD ONLINE RETRO KOLEKSİYON ESKİ AVATAR'lar YENİ OLURSA

- Resim Silinmiş.

- Resim Silinmiş.
- Guardian Angel Wing
- Black Angel Wing
- Saint Knight Armor
- Cursed Soul Dress
- Halloween Dress
- Fur Dress
- Spartan Soldier Dress
- Arabian Dress
- Clown Dress

SILKROAD ONLINE ÇIKMIŞ OLAN BÜTÜN DRESS'LERİ tıklayıp görebilirsiniz 😎

Special thx to Extraloob.Com ❤️

- Resim Silinmiş.
36 Yanıt
P
PeRTePS ⭐ 16y
Ahh KEşKe Olsada Eskı Avatarlardan 2 3 Tane Alsak Ama Nerde 😄
K
kralyoh ⭐ 17y
bu nasıl olcak? 😄
T
The_White ⭐ 18y
gerçektende olcakmı acabna ya süper olur uff dun 260 silk almıstım 2 tne dress almak için 🤤 🤤 🤤 🤤
C
Gelse korsan dress den hemen alirim siz hangisi alirdiniz?
.NET
.NET ⭐ 19y
Zaten yeni çıkan dressler de eskilerin renk değiştirilip kullanıcı önüne konulanı değil mi ey joymax 😜
[F New]Solo Gitarist
L
Loras ⭐ 16y
of of keşke olsa .. Arabian alırım hemen 🍺
Q
Quattro ⭐ 19y
Zaten yeni çıkan dressler de eskilerin renk değiştirilip kullanıcı önüne konulanı değil mi ey joymax :P

Bencede biggrint1
L
Loras ⭐ 16y
yani olay bu mu : Eski Dressleri üstünde oynayıp Her ay satışa koycaklar ... Yoksa aynı anda 2-3 dress satışa mı sunulucak (eskilerden) ❓ 🤔
C
en çok talip korsan dresi ile cursed iskelete olucak gibime geliyor bakalım...
L
Loras ⭐ 16y
bende 28 günlük arabian ve 7 günlük cursed kiralıcam .. Ama yeni Dress'i kesinlkle alıcam 😘
D
dReamw0rk ⭐ 19y
Şu yeni Çıkan Dress Den Alıcam bakaLım oYun acıLınca Merak Ettim ama Sımdıkı OzeLLik De GuzeL olMus Mesela benım gormedıgım bussuru Dress Vardı uygulamaları gercekten Guzell...
C
bende 28 günlük arabian ve 7 günlük cursed kiralıcam .. Ama yeni Dress'i kesinlkle alıcam 😘

nasıl kiralıcan satın alıcam demek istedin heralde^^
L
Loras ⭐ 16y
hayır .. kiralıcam demek istedim 😘

Onlar süreli olarak gelcekler 1 gün 7 gün veya 28 gün olarak kiralıcaksn .. 28 gün sonra veya satın aldıgın gün sonra gidicekler .. Sınırlı yani
0
0sse.mp3 ⭐ 18y
Off Saçmalık Yav Böyle Yapmasalar Arabian Head Eksikti Benim Onu Alıcaktım Kiralık Olduğu İçin almıyorum Lanet Gelsin Joymaxa
M
Mateso ⭐ 18y
kiralık verdiğine göre yakında veresiye item mallı çıkartırlar parayı zamanında ödemeyenin charı banlıyorlarmış 😊
0
0sse.mp3 ⭐ 18y
kiralık verdiğine göre yakında veresiye item mallı çıkartırlar parayı zamanında ödemeyenin charı banlıyorlarmış :)

+1 😆
L
Loras ⭐ 16y
heheheh ^^ .. Ya belki sürekli olur .. Kiralarsın ama süresi bitince uzatabilirsin falan 🍺 keşke öle bişi olsa 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: