Silkroad Online Option Reinforcement Scroll +3 Bastım
SRO tarihinde bir çığırdır bu ortalık kale savaşı zamanında çok kanlanacak bir tane denemelik alayım dedim cart +9 olan glavie +12 oldu rengide değişti gücüde ohanness sevdim bunu nese: 🤤 💃
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Silkroad Online Option Reinforcement Scroll +3 Bastım
· 42 Yanıt · 8.4K görüntüleme 0 okuyor
42 Yanıt
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
wo00w xD
B
BearGrylls
⭐ 19y
+3 kaç silk
K
Karasahin3434
⭐ 16y
Güzel miş ya la hertürlü hacı <3
+3 kaç silk
- Resim Silinmiş.
çok ucuz aslında hemde rengide değişiyor çok güzel oldu bu :D:D joymax yeni player için değil olanı oyunda tutmak için çabalmaya başladı 😊
çok ucuz aslında hemde rengide değişiyor çok güzel oldu bu :D:D joymax yeni player için değil olanı oyunda tutmak için çabalmaya başladı :)
düzgün GM ve sistemli çözümler sunan bir oyun altyapısı kurarsa harika olacaktır.
T
TheCunninG
⭐ 19y
👍
çok ucuz aslında hemde rengide değişiyor çok güzel oldu bu :D:D joymax yeni player için değil olanı oyunda tutmak için çabalmaya başladı :)
düzgün GM ve sistemli çözümler sunan bir oyun altyapısı kurarsa harika olacaktır.
D
DEVIL_SHARK
⭐ 17y
Okan abi il Glavienin statlarını düzelt biraz ama güzeL Parlıyo makara:
eyva eyva abi sen hala 109 musun kasmıyon mu charı etrafta dedikodu olucak 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Okan abi il Glavienin statlarını düzelt biraz ama güzeL Parlıyo makara:
acelesi yok önce lvling 😜
critical düzelt şu glavienin 😄
Joymax güzel bi eklenti yapmış ama yine para yine para cebinde 500 kağıt olmayan oynıyamıycakmı bu oyunu 😞
Joymax güzel bi eklenti yapmış ama yine para yine para cebinde 500 kağıt olmayan oynıyamıycakmı bu oyunu 😞
critical düzelt şu glavienin 😄
Joymax güzel bi eklenti yapmış ama yine para yine para cebinde 500 kağıt olmayan oynıyamıycakmı bu oyunu :(
cebinde para yoksa harbiden oynanmaz aylık 70-100 TL arası masrafı var banko 😘
C
CheckPoint_
⭐ 17y
Çok güzel bir itemmiş
Son 23 exp 🍺 🤤
Son 23 exp 🍺 🤤
Çok güzel bir itemmiş
Son 23 exp 🍺 🤤
az kaldı azzzz 😁 😈
patron hLL yakı$ır vaLLa 😊
Mükemmel bir şey deminde ben aldım bastım nova +7 silahıma +10 oldu millet diyor ne ara silahı +10 yaptın pvp de çok işe yarıyor fortress varda dağıtıcam etrafı. 🤘 nese:
B
BearGrylls
⭐ 19y
Okan abi gelince sana bir şey soracam DirectX 9.0c son sürümü hangi ay ?
sadece 30 dakika boyunca ole degilmi ??
+13 Nova Staff yptm whuu xD
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap