Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE NASIL HIRSIZ VEYA AVCI OLURUM ?

· 57 Replies · 25K views Pinned
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

SILKROAD ONLINE NASIL HIRSIZ VEYA AVCI OLURUM DETAYLI REHBER

1) Öncelikle oyuna girin ve sol yukarıdan Job Seçiminizi yapın.
2) Oyun içerisinden hangi mesleği seçtiyseniz ilgili NPC'ye gidip kayıt olacaksınız ve bir takma ad seçeceksiniz.
3) Aynı NPC'den görev alacaksınız ve meslek için çalışmalarınız başlayacaktır.

SILKROAD ONLINE LEGEND 7 HIRSIZ AVCI BÖLÜMÜNÜ tıklayıp görebilirsiniz 😎

Special thx to Extraloob.Com ❤️

- Resim Silinmiş.
57 Replies
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Hacıım resmi koymayı unutmuşsun 😁
Special thx to Flexi
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y

daral:
T
Trexy ⭐ 17y

daral:

Hacım resim unutulmamışta ^^ bu biraz arap saçı gibi olmuş ordan oraya ordan oraya
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Biraz sabredin. whiteangel
B
BurnHouR ⭐ 15y
yaw olma olunuyoda hiç bi iş yapamıyoruz 😞 eşşeğe biniyoruz sadece mal fln yok ortada :((
[
[GM] Spare ⭐ 16y
Resimleri eklemiş extraloob. Tap taze harika bir anlatım olmuş EXL farkı işte burada ortaya çıkıyor. 😘
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Yep, Thief veya Hunter olduktan sonra gidin bir karşı meslek kesin rütbe alıyorsunuz 🍺
Special thx to Flexi
R
RoqA ⭐ 17y
arkadaşlar thief oldm takma ad yarattım kıyafeti giydim vs herşeyi yaptım ama görev bi türlü alamadım yardım lütfen
G
ghost12 ⭐ 17y
Traderliğe ne oldu ya?Uzun zamandır silkroad oynamıyordum,arada trader çekmeye giriyordum kalktımı traderlik?.Birde eşşek filan var ama mal yüklenmiyor ne önemi kaldıki heyvanların traderlik kalktıysa surprised1 🤔
C
Caps_Num ⭐ 16y
Bunları yaptık görev işini anlamadım 5 ve 7. sıraya tıklıyorum yanındaki kutuları falan alacak gibi birşey diyor bende tıklamadım itemleri alır diye:) görevi nereden alacağız yaada almak için herhangi bir işlem yapmak gerekiyormu
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
oyuna giriş anından meslek kıyafetinizi giyene kadar olayı hem yazıyla anlattım hemde görsellerle üzerine video'da çekerim dert değil siz isteyen yeter ki 😎

konuyla ilgili bir sorun varsa burada belirtin oyuna girip canlı canlı size yardımcı olmaya çalışayayım ❤️
C
Caps_Num ⭐ 16y
Okan abi tek sorun bu görevleri nereden alacağımız ve birde guild itemci ve jangan savaşa kayıt yapılan yere yeni itemler gelmiş onlar nedir bunlar olsa yeterli 😊
B
süper paylaşım yine EXL
B
BurnHouR ⭐ 15y
Asıl soru bu eşekler için gerekn malzemelri nerden alıcaz ?
R
RoqA ⭐ 17y
görevleri nerden alcaz okan abi yardım lütfen 😊
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Okan abi tek sorun bu görevleri nereden alacağımız ve birde guild itemci ve jangan savaşa kayıt yapılan yere yeni itemler gelmiş onlar nedir bunlar olsa yeterli :)

görevleri ilgili NPC'den alacaksın hırsızsan kaçakcı Chao'ya git 5.maddeyi seç. Guild için GP kullanımı gelmiş ve Jangan FW ise o FW liderini ilgilendiriyor koçbaşı ve katabulk yaptırıyor onlarla 👍
R
RoqA ⭐ 17y
Okan abi tek sorun bu görevleri nereden alacağımız ve birde guild itemci ve jangan savaşa kayıt yapılan yere yeni itemler gelmiş onlar nedir bunlar olsa yeterli :)

görevleri ilgili NPC'den alacaksın hırsızsan kaçakcı Chao'ya git 5.maddeyi seç. Guild için GP kullanımı gelmiş ve Jangan FW ise o FW liderini ilgilendiriyor koçbaşı ve katabulk yaptırıyor onlarla 👍

seçiyorum ama yaratabileceğin özel uzmanlık kutun yok diyo 🤔
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

seçiyorum ama yaratabileceğin özel uzmanlık kutun yok diyo 🤔

omg bakıyorum hemen.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: