Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE METAL DRAGON DRESS GELDİ

· 40 Yanıt · 13K görüntüleme
40 Yanıt
JCarlsberg
JCarlsberg ⭐ 19y
Bence güzel değil daha şaşalı olabilirdi
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bence de kötü bir dress geldi bu sefer.
S
sunupcuyuz ⭐ 18y
arkadaşlar benmı yanlış anladım bilmiyorum ama joymaxta verilen habere göre stall kalkıyor gibi geldi eski haberlerdede vardı böyle birşey 50 ye yakın item konulabilir diyor. wowdaki sisteme geçiliyor npc satacak bizim yerimize itemleri galiba
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
arkadaşlar benmı yanlış anladım bilmiyorum ama joymaxta verilen habere göre stall kalkıyor gibi geldi eski haberlerdede vardı böyle birşey 50 ye yakın item konulabilir diyor. wowdaki sisteme geçiliyor npc satacak bizim yerimize itemleri galiba

evet artık stall kalktı şehirler bomboş olacak npc'ye max 50 tane itemi kayıt edeceğiz offline bile olsak o itemler satılacak ne güzel yaa her taraf item olacak artık uff muhteşem bir özellik geldi sonunda 🙏
S
sunupcuyuz ⭐ 18y
wow un en sevdiğim özelliklerinden bir tanesiydi oyunun yarısı stall charları ile doluydu zaten.Silkroad dan soğumaya başlamışken 3 charımıda satmayı düşünürken oyuna hep bir yenilik hep bir aksiyon geliyor.Battle Arena gibi olmaz inşallah bu kayı dünyada
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
wow un en sevdiğim özelliklerinden bir tanesiydi oyunun yarısı stall charları ile doluydu zaten.Silkroad dan soğumaya başlamışken 3 charımıda satmayı düşünürken oyuna hep bir yenilik hep bir aksiyon geliyor.Battle Arena gibi olmaz inşallah bu kayı dünyada

kayıp dünya battle arena gibi olmayacak çünki herkes girmek zorunda kalacak itemler deli gibi olacak ama şundan korkuyorum bazı yerler küçük bu yüzden 10 kişi yan yana kasarsa hem lag olur hemde exp-item paylaşımı çok kötü olur 🤔
A
akreps ⭐ 19y
Stall'ların kalması çok güzel olmuş.. elle tutulur bişi yaptı sonunda silkroad..
drees çok wasat geldi bana.
X
xcorelli ⭐ 18y
bence guzel.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Kişisel Facebook ve KumdanKale'de paylaşılmıştır sizlerde tıklayıp fb adreslerinde lütfen paylaşınız.

L
Lemus ⭐ 18y
Oyun İyice Çin İşinden Çıktı 😄
Teşekkürler ❤️
N
newer ⭐ 18y
Teşekkürler.
E
EliteTurk ⭐ 18y

evet artık stall kalktı şehirler bomboş olacak npc'ye max 50 tane itemi kayıt edeceğiz offline bile olsak o itemler satılacak ne güzel yaa her taraf item olacak artık uff muhteşem bir özellik geldi sonunda 🙏

summer5: 🙏 nese:
D
Dynamite ⭐ 17y
Bu updateyi sabırsızlıkla bekliyorum. Sonunda item bulmakta zorlanmayacağız ve oyunda döner sermaye daha da canlanacak. Süper bir özellik oldu. =))

Artık kimse parasız kalmaz heralde. Koyduğu itemler çatır çatır gider =)
F
frityus ⭐ 17y
Dressten çok şu stall işi dikkatimi çekti çok güzel olmuş 😊
T
Threnody ⭐ 17y
Bence herşey muhteşem olacak artık Cabal daki özellik geldi işte bunu çok sevdim üstelik cabal daki gibi sadece3 tane koyabilip fazla koyabilmek için premium özellik istemiyor.

Herkese hayırlı olsun 😉
bekliyoruz.com
U
Uprising ⭐ 19y

🍺
F
favretto ⭐ 16y

son 2 yıldır olduğu gibi.
K
Kai ⭐ 18y
Stall mevzusu mükemmel,kimse aç kalmayacak makara:
Ps:puhaha 😁
A
ALpique ⭐ 17y

detaylı acıklama alablrmyz?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: