haber anasayfamızda yayındadır ; http://www.extraloob.com

- Resim Silinmiş.

SILKROAD ONLINE ÇIKMIŞ OLAN BÜTÜN DRESS'LERİ tıklayıp görebilirsiniz 😎

- Resim Silinmiş.

arkadaşlar benmı yanlış anladım bilmiyorum ama joymaxta verilen habere göre stall kalkıyor gibi geldi eski haberlerdede vardı böyle birşey 50 ye yakın item konulabilir diyor. wowdaki sisteme geçiliyor npc satacak bizim yerimize itemleri galiba
wow un en sevdiğim özelliklerinden bir tanesiydi oyunun yarısı stall charları ile doluydu zaten.Silkroad dan soğumaya başlamışken 3 charımıda satmayı düşünürken oyuna hep bir yenilik hep bir aksiyon geliyor.Battle Arena gibi olmaz inşallah bu kayı dünyada

arkadaşlar benmı yanlış anladım bilmiyorum ama joymaxta verilen habere göre stall kalkıyor gibi geldi eski haberlerdede vardı böyle birşey 50 ye yakın item konulabilir diyor. wowdaki sisteme geçiliyor npc satacak bizim yerimize itemleri galiba
evet artık stall kalktı şehirler bomboş olacak npc'ye max 50 tane itemi kayıt edeceğiz offline bile olsak o itemler satılacak ne güzel yaa her taraf item olacak artık uff muhteşem bir özellik geldi sonunda 🙏
bence de kötü bir dress geldi bu sefer.
bence de kötü bir dress geldi bu sefer.
evet artık stall kalktı şehirler bomboş olacak npc'ye max 50 tane itemi kayıt edeceğiz offline bile olsak o itemler satılacak ne güzel yaa her taraf item olacak artık uff muhteşem bir özellik geldi sonunda 🙏
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap