Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE JUPITER TEMPLE GELiYOR

· 38 Yanıt · 13K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

SILKROAD ONLINE JUPITER TEMPLE GELiYOR

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Pk2 dosyaları arasında yaptığımız araştırmalar sonucunda karşımıza bu görseller çıktı kısacası ; Silkroad Online Jupiter Temple Dungeon kısa bir süre içerisinde silkroad online sevenlerle birlikte olacaktır.

Special thx to extraloob.com ❤️

- Resim Silinmiş.
38 Yanıt
B
besele ⭐ 18y
Şato 😈
M
Mirage ⭐ 19y
Vayy dungeon demek he.Gittikçe iyiye gidiyor içerik 😎
E
enbakoo ⭐ 17y
istanbul a gelck sanırm iyice önemsiz sehir oldu 😄 ancak cerberus a gidilio
Q
Quattro ⭐ 19y
Giriş kapısını çok heybetli tasarlamışlar.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
yeniliklerin olması çok güzel tek sorun yeniliklerin geliş süresi oyunu hareketli tutmaları için 2 ayda bir eklenti yapmaları lazım tabiki joymax daha iyi biliyordur stratejiyi ama biz oyuncular olarak bol çeşitlilikten hoşlanırız bkz. wow koca bir dünya konumunda biz ise halen 1-2-3 basıp adam öldürüyoruz ko bile combo pedal çıkartmış satıyor 5 yıl önce bunları göz ardı etmemeli...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

ee bro sen gladiator'ler zamanında yaşasaydın aşktan ölecektin desene her taraf kapılar şatolar bu bağlamda acil olarak spartacus izle bro adamların nasıl hayatları varmış gör puahahahahaa 😁 😈 😆

Spoiler
bir sahnede herif hatunuyla yatacak hemen cariyeler geliyor herife özel muamele hatuna da öyle tam kan beyne sıçrıyor bunlar çekiliyorlar hatunla herif çarpışıyor ahahaha deli fantastic.
J
Jaws3r ⭐ 16y
o dediğin yer daha 3d yapım aşamasında 1 yıldan aşağı bir süre içinde gelmez diye düşünüyorum
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
o dediğin yer daha 3d yapım aşamasında 1 yıldan aşağı bir süre içinde gelmez diye düşünüyorum

bende 2011 Temmuz'da gelecek diyorum zati 😎
T
TanerUNER ⭐ 19y
Secret artık kapıcak blog u 😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Secret artık kapıcak blog u 😁

gelsinler yamacımıza dünya üzerinde ki gücümüzü kabul etsinler Osmanlı ile tüm dünyayı ağlattığımızı kabul etsinler canımı yesinler, Türk'leri sevmeyenleri biz hiç sevmiyoruz 😎
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
güzel bişey olacağa benziyor ben buranın jangan cave gibi bişey olacağını düşünüyorum bakalım bizleri neler bekliyor
bilgilendirme için teşekkürler cool2:
Q
Quattro ⭐ 19y

ee bro sen gladiator'ler zamanında yaşasaydın aşktan ölecektin desene her taraf kapılar şatolar bu bağlamda acil olarak spartacus izle bro adamların nasıl hayatları varmış gör puahahahahaa 😁 😈 😆

Spoiler
bir sahnede herif hatunuyla yatacak hemen cariyeler geliyor herife özel muamele hatuna da öyle tam kan beyne sıçrıyor bunlar çekiliyorlar hatunla herif çarpışıyor ahahaha deli fantastic.

Hacım ben muhendislik açısından bakmıştım hoş ozmanlarda yaşasaydım sokaklarda ağzım açık dolaşırdım orası kekin sen direk olaya dalmışın ama . makara:
S
spycho55 ⭐ 16y
inş güzel bişey oLur yaptıklarına deyse bari 😊
D
D4rKLighT ⭐ 18y
extraloob.com un altında hangi site yazıyor?
pk2 nin ustunde site imi yazio du 😄
E
EmmaW ⭐ 19y
arkadaş her şey bana isroya geri dön diyor baksana yeniliklere biz hala sadece ch serverlarda kaldık 😆
V
Viski ⭐ 18y
Hayırlı Olsun 😉
G
Zaten oyunda jupıter tempel yokmu?
F
Fahmlugat ⭐ 18y
oyun gittikçe ilgi çekici oluyor başlayasım geliyor ama gerek yok yeterince para harcadım sin:
E
EmmaW ⭐ 19y
Zaten oyunda jupıter tempel yokmu?

bu şöyle birşey olacak sanırım 100lvl gelmeden önce chin tomb vardı ama giriş yoktu buda öyle birşey ileride oradan gidilecek

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: