Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE HALLOWEEN DRESS 2010 [ GELİYOR ]

· 75 Yanıt · 20K görüntüleme · Sayfa 2 / 4
Yanıtlar
E
EliteTurk ⭐ 18y
Hayan gibi dicem olmicek tam bi yaratık dress i olmuş Joymax ın daha yaratıcı şeyler ortaya çıkartması lazım,sadece alırsam şu arkaya takılan raptor dan alırım onunda ucundaki alev fantastic göründüğünden dolayı. 🙄
V
Viski ⭐ 18y
Berbat daral:
R
R2K ⭐ 16y
Bence gayet şık.
C
Chrysler ⭐ 16y
mükemmel ötesi ötesi ötesi x3 ... süper birşey ^^

Neresini begendin anlamıyorum daral:

🙄 Yanlıs anlama ama Sanane ? adam beyenmiş ve mükemmel ötesi demiş herkezin görüşlerine SAYGILI OL
bide sonuna daral: bunu koymus hey allahım ya

Bişi derdim ama yuru git surdan ben adamla muhattap oluyorum sen ne giriyosun ?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
tiksinç.

lakin şunu gözlemledim ben önceleri bol giymeyi salaş olmayı severdim gün geçtikçe vucudumu sergileme isteği ve yaşam şartlarının rahatlığından olsa egerek az ve öz ve dar giyinmeye ve çıplak olmaya başladım ve dikkat ediyorum 2 dress aldım biri soul diğeri spartan ikiside gayet reel hayatımı anlatıyor 😎

demek oluyor ki alınan dress kişinin aynasıdır 😜
B
Belarj ⭐ 17y
İğrenç ötesi bu güne kadar 2 chara toplam 2 dress aldım benim arkadaşım 1 tane charına 4 tane dress aldı boşa para harcıyolar summer7:
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
T
Bunu giyen azrail olur pwp de adam bırakmaz 😜 Halloween dress den çok herşeye benziyo :DAma tasarım fena değil iş yapar :)Uçarlı kaçarlı bi dress yapsalar süper olcak 😄 Mesela engel dress & devil dress i modifiye etseler halloween e göre daha hoş olurdu 😊 Bende hep hayal kuruyorum joymax biraz adam olsada şu forumdaki kişilerin görüşlerini önemsese ...
R
R2K ⭐ 16y
Sırtındki baltavari şeyden kesin ama kesin alırım diğer parçalarında emin diilim 😄
I
Inception ⭐ 18y
Fena değil.Warrior karakterlerde çok hoş duracak gibime geliyor. neutral1
B
Beatraax ⭐ 19y
Bir değil iki değil. Bu kaçıncı saçma dress. 🙄
Adam gibi dress yok ki alalım..
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

logomuzla halloween cadılar bayramına destek verelim 😎
T
Bir değil iki değil. Bu kaçıncı saçma dress. 🙄
Adam gibi dress yok ki alalım..

Şöyle modaya uysalar dimi dar kesim falan :)Bol kıyafetler yakışmıyor charlara xD ne o hip-hop cular gibi :)Şöyle az dekolte azda vucut hatları çıksa piyasaya.Privete dressler mesela famale/male gözetmeksizin her charlara yakışıyor 😊

Bu arada logo muhteşem herzamanki gibi Good work 🙏
E
exotic ⭐ 18y
güzel gerçekten 😊
A
ALiCE ⭐ 18y
super gene girdi silk parasııı 😄
A
ALpique ⭐ 17y
Hayan gibi dicem olmicek tam bi yaratık dress i olmuş Joymax ın daha yaratıcı şeyler ortaya çıkartması lazım,sadece alırsam şu arkaya takılan raptor dan alırım onunda ucundaki alev fantastic göründüğünden dolayı. 🙄

Raptor 😄 pek bi Hell breaker gibi dicemde olmıcak 😜

ps: cidden raptor gibi summer6:
D
mükemmel kesinlikle süüper
C
Cobalt ⭐ 18y
Karman çurman yapmışlar ne olduğu belli olmuyor, kaş yapayım derken göz çıkartmışlar. İrenç olmuş.
G
Guernica ⭐ 18y
güzel olmuş beğendim ^^
eskiler bilir
F
süpermiş
I
Innuendo06 ⭐ 16y
objektif bakıyorum tasarım güzel ama çok detaylı bu yüzden oyunda karakterlere uzaktan bakıldığını düşününce çok mantıksız olmuş şöyle kanat manat bişiler olmalıki giysiyi farklı kılsın

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: