Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE DÜNYA KUPASI ETKİNLİĞİ

· 37 Yanıt · 14K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

26 MAYIS 2010 SILKROAD ONLINE DÜNYA KUPASI ETKİNLİĞİ

Silkroad Online Dünya Kupası Etkinliği bizim etkinliklere çok benziyor.
26 Mayıs / 21 Temmuz süresince maçların tahminleri yapılacak ve kazananlara ödülleri verelecek.

Belki gelmez belki de bu şekilde yapılmaz, bekleyip göreceğiz.

- Resim Silinmiş.

37 Yanıt
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y
Yapılmaz bence...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
hobaaa joymax'te dünya kupası etkinliği düzenliyor tutarsa eminim seneye şampiyonlar ligini düzenlerler ahahah yıllarca ilk biz yaptık bu yarışmayı şimdi joymax EXL'yi mi takip ediyor nedir 😎
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Umarım yapılır ki eğer olursa ödül yağar 😜
EXL | SRO | İŞKOLİK
C
C_Vitamine ⭐ 17y
Bayraklarda Türkiye Varmı ? 😄
B
Belarj ⭐ 17y
Takımı kurun ben holigan olurum 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Bayraklarda Türkiye Varmı ? :D

Türkiye Dünya Kupası 'na gidemediği için bayrağın olmaması normal.
EXL | SRO | İŞKOLİK
D
doganabi ⭐ 17y
5likten takım kurarız topla wariorları Arenada yaparız 😄 kap döner bıçaklarını gel 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
walla böyle bir etkinlik olsun ben meta ve hamza direk akarız diyorum 3 yıldır kendi çapımızda yapıyoruz eksiksiz olarak en deneyimli biziz ve kazanacağız hamza formalarımızı hazırla meta konçları getir afrikaya uzanıyoruuuzzzzzzzzzzz 😎
C
C_Vitamine ⭐ 17y
Bayraklarda Türkiye Varmı ? :D

Türkiye Dünya Kupası 'na gidemediği için bayrağın olmaması normal.

Koysalar Nolurduuu xD hee nolurduuuuuuu
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Yanlız bayrak kısmında dikkatli bakarsanız olan bayraklara içlerinde Brezilya - Portekiz - Arjantin bayrakları sanki seçilmiş gibi. Hani PES 'te takım seçersin ya etrafında turuncu bir çerçeve var gibi geldi 😜 makara:
EXL | SRO | İŞKOLİK
C
C_Vitamine ⭐ 17y
Yanlız bayrak kısmında dikkatli bakarsanız olan bayraklara içlerinde Brezilya - Portekiz - Arjantin bayrakları sanki seçilmiş gibi. Hani PES 'te takım seçersin ya etrafında turuncu bir çerçeve var gibi geldi 😜 makara:

Harbici he 🤔 makara:
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

awww ben onu sadece brezilya'da gördüm alalala neden bu böyle diye düşünmüştüm demek ki 3 takımda varmış ilginç 🙄 🤔
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Baba adamların da favorileri var demek ki de Kore mi Japon mu bunlar kendi ülkelerini niye kare içine almamışlar, kendi ülkelerine güvenmiyorlar mı ? 💃
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
brasil
argentina
portegues

bunlara ispanyada eklenseydi tamam diyecektim ama bu üçünün de ortak noktası var aslında tasarımcı banko bunları tutuyor ve seviyor o yüzden şekil yapmıştır 😎
T

😆 😆 😆
D
bende ezik charımla adamlara buz atarım:d
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

😆 😆 😆

deli etkinlik olacak futbol aşıkları olarak orayı yıkarız gibime geliyor makara:
C
Co709 ⭐ 19y
Özenti valla bu Joymax Knight ta Çıkardı Aynısını 😜 :Dd ...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Özenti valla bu Joymax Knight ta Çıkardı Aynısını 😜 :Dd ...

harbimi 😱

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: