Merhaba Arkadaşlar Başlıktada Belirttiğim Gibi Bir Yere Falan Tıklayınca 1 , 2 Saniye Geç Gidiyor Bunun Çözümü Varmıdır ? Şimdiden Teşekkürler...
Silkroad Online Bir Yere Tıklayınca Geç Gidiyor Yardım !
· 8 Yanıt · 5.6K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
T
The Prestige
⭐ 14y
internetin yavaştır kanka
lag yaşıyor olabilirmisin? her zamanki bir problemmi?

Arkadaşlarda'da Oluyor Bu Problem İnternetin Yavaş Olduğunu Sanmıyorum Yaratıklara Dalınca 2 , 3 Saniye Sonra Tepki Veriyor Oyun Oynanmicak Hale Geliyor İnternetten Araştırdığımda Bazı Kişilerdede Bu Sorun Var
Bu mesaj ColdMyth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Serverdan kaynaklanıyor olabilirmi
Arkadaşlarda'da Oluyor Bu Problem İnternetin Yavaş Olduğunu Sanmıyorum Yaratıklara Dalınca 2 , 3 Saniye Sonra Tepki Veriyor Oyun Oynanmicak Hale Geliyor İnternetten Araştırdığımda Bazı Kişilerdede Bu Sorun Var
Serverdan kaynaklanıyor olabilirmi
Yaralı styleBu mesaj ColdMyth rumuzlu uyeden alinti yapildi
serverin kendi sorunu o lag problemi.
serverin kendi sorunu o lag problemi.

Çözümü Yokmudur ?
Bu mesaj ColdMyth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Server sunucu kapasitesi ve lag ayarları ile ilgili. Senin yapabileceğin birşey yok. Serverin sahiplerine iletmen lazım.
Çözümü Yokmudur ?
Server sunucu kapasitesi ve lag ayarları ile ilgili. Senin yapabileceğin birşey yok. Serverin sahiplerine iletmen lazım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap