Icerige atla
Extraloob

silkroad Yardım luzumlu bir bakın lütfen.

· 8 Yanıt · 1.5K görüntüleme
A
altanyunus OP ⭐ 19y
silkroadda yaşadığım bir problem var siz arkadaşların başına böyle birşey geldimi veya süphe duyan varmı charlarımın üzerindeki gold miktarlarında ciddi eksilme seziyorum.

pc format attım pw değiştim % 100 emin olduğum bir durum zararlı yazılım yoktur tahminimce .

oyundamı bir şey var yoksa fake ( sahte gold ) mu kullanıyorlar sonra sistem siliyor eksiliyor.
şifremi kimse bilmiyor. char öldü üzerinden düştü desek 1 2 defa günde ölüyor ve kendimden düşük lvllerde kasıyorum buda düşük ihtimal.

biri girse novaları alır falan filan sadece gold eksilior örneğin 400 m oluyor 1 gün içinde 200 m
bilgisi veya tahmini olan varsa konu altında açıklarsa sevinirim. ❓ ❓ ❓ ❓ ❓
8 Yanıt
S
S4YKLO ⭐ 16y
paranın tümü 0 lansaydı bişeyler diyebilirdim ama belli bir kısmı için aklıma bişey gelmiyor zaten bildigim kadarıyla da ölmek para kaybına yol açmıyordu 😊
X
xlorxlarge ⭐ 18y
Şifreni bilen biri sana çaktırmadan seni soymaya çalışıyor olabilir hacım
A
altanyunus OP ⭐ 19y
biri bana çaktırmadan birşeyler yapsa novaları alır paranın tümünü alır. örneğin 500 m de 200 m alıp cıkmaz.

şüphelerimin kaynağı stal network. fake gold yapıp stalnetworktan alışveriş yapıyorlar. bu goldlar joymax tarafından siliniyor olabilirmi.
ve dahası öyle olsa hemen silinirdi sanıyorum.
Sinir bozucu bir durum anlarsınız.
D
djfko ⭐ 18y
sahsen ben hirsiz olsam,carinin tamamini soymam.sen 800m para yaparsin,girip 200m alir cikarim.tekrar yaparsin tekrar alirim.ama cok sukur degilim ve hicte olmadim 😊
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Başka bi char açıp asıl charının sen girmediğin zamanlarda online olup olmadığına bak. Guild arayüzünde charının son online olduğu saat tarih gözükür yan char açıp asıl charına girmeden kontrol et..
F
filojist ⭐ 13y
merhaba arkadaşlar pc me silkroad indirmeye çalışıyorum ama tamamı yüklendikten sonra yüzde yüz yani .. tekrar doluma geçiyo ve yüzde 42 nin üstüne geçmiyo
F
filojist ⭐ 13y
lütfen yardımcı olun bu konuda ,

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: