Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE 2 GELIYOR, JOYMAX HALKA AÇILDI!

· 69 Replies · 22K views · Page 3 / 4
Replies
B
Beatraax ⭐ 19y
Joymax sınır tanımıyor. Yakın bir zamanda gelir inşallah.
Server sıkışıklığı felan değil de ben daha çok eu olmıyıcak ve 70 Lv cap olucak, biraz daha ilerliyipte 80 Lv olduğunda on numara olucak..
Eski günleri çok özledim, ah thief-hunter'lık günlerim.. summer1: summer4:
S
Sunsrocu ⭐ 16y
lag deli gibi olur 😊
D
hayrılı olması dileğiyle.Sro 2 yi cok farklı ve guzel bence yapmazlar.Herkes oraya hücum eder sro 1 de gold botlar unıqlere gider artık fortress war falan 😁 😆
J
Josephine ⭐ 17y
2 değil 12 gelse gene başlamam bu oyuna daral:
A
Artizdayi ⭐ 19y
24.7 milyar o ne bea 😱 ülke borcu kadar wow dewletin alması lazım joymaxi 😆

işte en kaliteli yorum bu olmuş evet kuzum bütçeyi gördünüz değil mi Türkiye kadar bütçeye sahip tek firma ve adamlar halka açılmışlar deli rakamlara yükselmişler bunu duyuruyorlar ve yeni web sitelerinin yapıldığını ve sro 2'nin de geleceğinin haberini veriyorlar ve 2011 yılında geliyor 8)

aman okan 24.7 milyar bütçe apple bütçesi gibi bişey bi şirketin bi değeri vardır bide bütçesi Joymax' ın bütçesi 1 milyar dolarsa bence bi oyun şirketi için çok büyük bütçedir he ama şöyle bişey olabilir Holdingleri bilirsin abi bi sürü seri şirketleri olur bi Holding 10-15 tanede alt şirketi olabilir büyük olasılık öyle bişeydir ama öyle olsa bile genede 24.7 milyar dolar bütçenin joymax bütçesi olmadığını size çok net şekilde söylerim aylık 5.000.000 kullanıcı 30$ değerinde silk aldığını düşünürsek ( kesinlikle bu kadar değil ) genede senin dediğin olmaz abi genede bu miktar ortaya çıkmıyo 😎
F
Fahmlugat ⭐ 18y
nese:

PS:tekrarmı başlasak ne yapsak 🙄
I
2 geliyoda 1 ne olacak peki 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
1 aynen 2'ye entegre olacak.
I
Şimdi anlaşıldı durum.Merak ettiğim konu oyunun genel yapısı nasıl olacak.Büyük bi değişiklik yapacakları belli.Merakla bekliyoruz...
N
yani? bize yararı veya zararı ne olacak açılama lazım detaylı
B
Beatraax ⭐ 19y
1 aynen 2'ye entegre olacak.

Kusura bakma abi anlayamadım, entegre derken aynı oyun şekli "Silkroad 2" adı altında olucağını anladım ben. Yoksa yine aynı Legend ile devam mı edicez?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
sro 1 ayrı oynanacak sro 2 ayrı oynanacak.
B
Beatraax ⭐ 19y
sro 1 ayrı oynanacak sro 2 ayrı oynanacak.

Anlatamadım abi kusra bakma summer1: olayı bende anladım ama tam teyit etmek istiyorum yani Lv cap 70'den başlıyıcak değil mi?
P
hmm ilginç oldu bu aslında bazı konuşmalarda geçiyordu çıkacağı felan ama artık resmen duyurulmuş oldugu birde joymaxın satıldıgınımı anlamalıyız burdan ?
U
uuReFe ⭐ 16y
Nasıl Bişey Olucak Bakalım
T
tolga2707 ⭐ 18y
hmm ilginç oldu bu aslında bazı konuşmalarda geçiyordu çıkacağı felan ama artık resmen duyurulmuş oldugu birde joymaxın satıldıgınımı anlamalıyız burdan ?

Joymax zamanında Microsoft'a : Hayaller satın alınamaz dediğini unutmayalım
B
Merakla beklicem 😴 🤤
T
Tubifex ⭐ 17y
para için satarlar, sonuçta herşey para için
D
Dady_COOL ⭐ 16y
gelecek ama skill olayı çok saçma olacak .Herkes islam ırkı açar bence.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
gelecek ama skill olayı çok saçma olacak .Herkes islam ırkı açar bence.

islam ırkında Katar diye bir silah var ki of offf deli alet 🤘

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: