Icerige atla
Extraloob

Silkroad Online Joymax Tanıtım 2003-2004

· 12 Yanıt · 7.2K görüntüleme
A
12 Yanıt
.
. ⭐ 10y
Valla nereden bulduysan iyi yapmışsın anılarım depresti varya 😊
A
1.videoda 17.09 saniyeye dikkat.Bu skili hiç getirmedi Joymax.Sonradan vazgeçtiler galiba.
.
. ⭐ 10y
1.videoda 17.09 saniyeye dikkat.Bu skili hiç getirmedi Joymax.Sonradan vazgeçtiler galiba.

O bi skill değil bazı editlemelerle oyun içerisinde de yaptirabiliyorsun karaktere . Bi karakter eylemi diyebiliriz. Secdeye yatan hareketleri bile var bunlarin
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y

glaive in mag def veren skilli onceden boyleydi diye hatirliyorum yanlis hatirlamiyorsam 2005 aralik civari bu dedigim sonradan degisti gibi geldi bana o skill
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
O bi skill değil bazı editlemelerle oyun içerisinde de yaptirabiliyorsun karaktere . Bi karakter eylemi diyebiliriz. Secdeye yatan hareketleri bile var bunlarin

hareket değil bu skill, muhtemelen @Rebellen in dediği gibi heuksaldaki mag def veren skillin eski animasyonu. Metin2 skillerine benziyor diye değiştirmiş olabilirler 😄

Böyle videolara bayılırım, hele bir de Silkroad 😱 korece öğrenesim var anlamak için
A
glaive in mag def veren skilli onceden boyleydi diye hatirliyorum yanlis hatirlamiyorsam 2005 aralik civari bu dedigim sonradan degisti gibi geldi bana o skill

Ha bak o olabilir.Ben 2006 civarında başladım oyuna.Gelmiş kaldırmış olabilirler.
RanstaMonsta

2008'de Joymax'ı arayan bir Alman arkadaş.

3:17
+ There are so much gold bots in the game it is not funny.
- Yeah yeah, i know that the team working on that.
+ Your team working on that for 2 years 😄
VCDVRT
VCDVRT ⭐ 9y
ayrı bir duygulandım +1 :beer::beer::beer:
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
hareket değil bu skill, muhtemelen @Rebellen in dediği gibi heuksaldaki mag def veren skillin eski animasyonu. Metin2 skillerine benziyor diye değiştirmiş olabilirler 😄

Böyle videolara bayılırım, hele bir de Silkroad 😱 korece öğrenesim var anlamak için

Baya oldschool srocu ve hafizam da iyi oldugu icin muhtemelen dogru hatirlamisimdir. Keske beta doneminde girseymisim beta grafikler baya komikmis.
Ps: Bu videoyu bilen gercek oldschool has srocudur, keske o zaman bunlari gormek nasip olsaymi Greece'de basladim 21 level birakmistim Aralik 2005-2011 Mayis saygiyla aniyoruz 😊
ExcI
ExcI ⭐ 10y
ilk video da
yalnız kadının dudakları çok güzel çıkmış parlıyor cool2:
Melon
Melon ⭐ 15y
ilk başladığım zamanlar daha millet 10 lvl iken pvp yapıyordu aşırı keyif vericiydi , hele sro da en sevdiğim moob chakji sürekli el ile kasardık, duygulandım şimdi sadnessla1

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: