Silkroad ilk çıktığında demoda durup durup bir çağ atlanıyordu belkide bu şekilde bir uptade olur.
Silkroad Online 2 Beta Duyuruldu!
· 31 Replies · 2.5K views 0 reading · Page 2 / 2
Replies
ne yani şimdi sro 2 gelince yeni car mı acıcaz 1Lv den mi kasıcaz
Boşuna soru soruyorsunuz yada sorulan soruları cevaplıyorsunuz ^^
Şu anda hiç kimse hiç bir şey bilmiyor , koskoca mmorpg bile bu kadarını bilirken buradan birisinin daha fazla bilmesi olanaksız 😊 . Joymax sadece yalanladı ki bu normal bir şeydir , o kadar proje yap yıllarca uğraş adamın yapacağı küçücük bir açıklamayla oyunun tanıtılsın . Joymax bunun için özel bir toplantı bile düzenleyecektir .
Şu anda hiç kimse hiç bir şey bilmiyor , koskoca mmorpg bile bu kadarını bilirken buradan birisinin daha fazla bilmesi olanaksız 😊 . Joymax sadece yalanladı ki bu normal bir şeydir , o kadar proje yap yıllarca uğraş adamın yapacağı küçücük bir açıklamayla oyunun tanıtılsın . Joymax bunun için özel bir toplantı bile düzenleyecektir .
ya europe update gelmeden öncede europe için silkroad 2 deniyordu belki şimdi islam için aynı şeyi sölüyo olabilirler...
Düşünsenize bi daha değişik haritalar..Daha değişik moblar..Daha değişik silahlar..şehirler..skiller..ırklar..uniqueler 😜 Ne kadar hoş
silkroadımız seerwerler bosalacaksa silkroad 10da cıksın 😜
Büyütülücek bişey yoksa gelirse oynarız:d
sunucularını güclendirsinler,ttnetle anlasma yapsınlar yeter 😜 😁
Silkroad 2 saçma olur bence.. Nasılsa bütün Legendlarda baştan indiriyoruz Silkroad 2 olmaz Legend 10 olur bişey olur Metin 2 gibi o ne öyle 😜 Benim tahminim bir Legend gelicek ama bu legend çok kapsamlı olucak ve tüm alt yapı değişeçek 😄
2011 e daha çok var 😄 gerçi 2009 a da çok vardı 😊
2011 e daha çok var 😄 gerçi 2009 a da çok vardı 😊
Silkroad 2 saçma olur bence.. Nasılsa bütün Legendlarda baştan indiriyoruz Silkroad 2 olmaz Legend 10 olur bişey olur Metin 2 gibi o ne öyle 😜 Benim tahminim bir Legend gelicek ama bu legend çok kapsamlı olucak ve tüm alt yapı değişeçek 😄
2011 e daha çok var 😄 gerçi 2009 a da çok vardı :)
+10
M2 de tüm çoluk çocuk ne varsa orda okadar saçma grafikler tam nefretlik oYun :?
Sro olmasa ne yapardık kim bilir..
2011 e daha çok var 😄 gerçi 2009 a da çok vardı :)
+10
M2 de tüm çoluk çocuk ne varsa orda okadar saçma grafikler tam nefretlik oYun :?
Sro olmasa ne yapardık kim bilir..
Metin 2 harbiden çoluk çocuk oyunu nekadar kendini bilmez insan var oraya toplanmışlar...
Log in to write a reply.
Log InBenzer Konular
Silkroad Online Private Server Tanıtımı Atasro Online // 110 Çap New System 12.12.2018 Beta Açılış Silkroad Online Türkiye: Kapalı Beta Hakkında [21 Eylül - 4 Ekim] Silkroad Online Mobile Geliyor! Beta 2019 Şubatta! (Videolu Anlatım) Silkroad Online Açık Beta Test Ediciler Açıklandı SİLKROAD ONLİNE 120 LV AÇIK BETA TESTİ