Icerige atla
Extraloob

SILKROAD ONLINE 08 EYLUL UPDATE

· 217 Yanıt · 22K görüntüleme · Sayfa 9 / 11
Yanıtlar
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Zaten 1 saat sonra dersaneye gidicem. Gelince Silkroad'ı tekrar yüklemeyi düşünüyorum. Umarım düzelir. İyi eğlenceler. Sağ ol GodLike. ^^
S
a.q apıcaz pre de war dı
T
Bende skill pot vs yerleri dil rusça bazı yerler ingilizce olmuş dili türkçe seçtim ama ne alakaysa!!!
J
just_kinq ⭐ 18y
uplamaya basladı :D:D:D
B
BaZinGa ⭐ 18y
Bende skill pot vs yerleri dil rusça bazı yerler ingilizce olmuş dili türkçe seçtim ama ne alakaysa!!!

ingilizce seç duzelıyor
Y
YAVUZ16 ⭐ 19y
Pfff tam update e basladı % 35 de hata verdi gene....Lanet olsun gaymaxa:Sss
C
cix olmus
T

ingilizce seç cuzelıyor

Deniyorum Hemen

Edit=Teşekkürler kardeşim Düzeldi şuan
G
GodLike ⭐ 19y
Zaten 1 saat sonra dersaneye gidicem. Gelince Silkroad'ı tekrar yüklemeyi düşünüyorum. Umarım düzelir. İyi eğlenceler. Sağ ol GodLike. ^^

bende tam sana oyunu silip tekrar yükle diyecektim ama cvp vermeyince bende sustum yeni gördüm msj ınıda 😄
E
EmmaW ⭐ 19y
şuan %50 exp eventı varmı yoksa belirli saatlerimi olacak
B
BaZinGa ⭐ 18y
şuan %50 exp eventı varmı yoksa belirli saatlerimi olacak

bi açıklama göremedım oyunda onunla ılgılı. b0t cıkınca kasarken belli olcak artık sureklı etkılı olup olmadıgı
M
mentino ⭐ 19y
kardeşim hata veriyor update yapmıyor gene bu ne yapmamız lazım bilen varmı.
W
webchi ⭐ 18y
Oh be sonunda yapıyor update. Update yapamamış arkadaşlar ise sıkılmadan tekrar tekrar deneyin sonunda yapıyor...
E
EmmaW ⭐ 19y
beyler bir arkadaşım oyunun rusça olduğunu söyledi rusça gelmişse otomatik almanca ve türkçenin de gelmesi lazım oyuna girmeden önce birisi laucherden turkish i seçip girebilirmi bakalım olmuşmu ben denicektimde taxideyim 😄
_
_MaGiCiNe_ ⭐ 18y
dres güzel alanlar için şimdiden hayırlı olsun
N
beyler bir arkadaşım oyunun rusça olduğunu söyledi rusça gelmişse otomatik almanca ve türkçenin de gelmesi lazım oyuna girmeden önce birisi laucherden turkish i seçip girebilirmi bakalım olmuşmu ben denicektimde taxideyim :D

Denedim Türkçe yapınca Rusca çıkıyo oyun bayaa bi karıştırmışlar 😜
R
Rhea ⭐ 19y
Dress güzel ksroda güzel görünüyor.
I
Impossy ⭐ 17y
buda benim çar önceden kızdı ama şimdi öcü gibi oldu xD
- Resim Silinmiş.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
yeni dress güzel duruyor oyuna girip alayım bende 😄
N