Zaten 1 saat sonra dersaneye gidicem. Gelince Silkroad'ı tekrar yüklemeyi düşünüyorum. Umarım düzelir. İyi eğlenceler. Sağ ol GodLike. ^^
SILKROAD ONLINE 08 EYLUL UPDATE
· 217 Yanıt · 22K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 9 / 11
Yanıtlar
S
slayer03232
⭐ 18y
a.q apıcaz pre de war dı
T
the_jackal_1907
⭐ 17y
Bende skill pot vs yerleri dil rusça bazı yerler ingilizce olmuş dili türkçe seçtim ama ne alakaysa!!!
uplamaya basladı :D:D:D
Bende skill pot vs yerleri dil rusça bazı yerler ingilizce olmuş dili türkçe seçtim ama ne alakaysa!!!
ingilizce seç duzelıyor
Pfff tam update e basladı % 35 de hata verdi gene....Lanet olsun gaymaxa:Sss
C
CyberExaLanCe
⭐ 17y
cix olmus
T
the_jackal_1907
⭐ 17y
ingilizce seç cuzelıyor
Deniyorum Hemen
Edit=Teşekkürler kardeşim Düzeldi şuan
Zaten 1 saat sonra dersaneye gidicem. Gelince Silkroad'ı tekrar yüklemeyi düşünüyorum. Umarım düzelir. İyi eğlenceler. Sağ ol GodLike. ^^
bende tam sana oyunu silip tekrar yükle diyecektim ama cvp vermeyince bende sustum yeni gördüm msj ınıda 😄
şuan %50 exp eventı varmı yoksa belirli saatlerimi olacak
şuan %50 exp eventı varmı yoksa belirli saatlerimi olacak
bi açıklama göremedım oyunda onunla ılgılı. b0t cıkınca kasarken belli olcak artık sureklı etkılı olup olmadıgı
kardeşim hata veriyor update yapmıyor gene bu ne yapmamız lazım bilen varmı.
Oh be sonunda yapıyor update. Update yapamamış arkadaşlar ise sıkılmadan tekrar tekrar deneyin sonunda yapıyor...
beyler bir arkadaşım oyunun rusça olduğunu söyledi rusça gelmişse otomatik almanca ve türkçenin de gelmesi lazım oyuna girmeden önce birisi laucherden turkish i seçip girebilirmi bakalım olmuşmu ben denicektimde taxideyim 😄
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
dres güzel alanlar için şimdiden hayırlı olsun
N
NortheasteR
⭐ 18y
beyler bir arkadaşım oyunun rusça olduğunu söyledi rusça gelmişse otomatik almanca ve türkçenin de gelmesi lazım oyuna girmeden önce birisi laucherden turkish i seçip girebilirmi bakalım olmuşmu ben denicektimde taxideyim :D
Denedim Türkçe yapınca Rusca çıkıyo oyun bayaa bi karıştırmışlar 😜
Dress güzel ksroda güzel görünüyor.
buda benim çar önceden kızdı ama şimdi öcü gibi oldu xD
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
yeni dress güzel duruyor oyuna girip alayım bende 😄
N
NortheasteR
⭐ 18y
char resimleri koymayalım ltüfen ama 😄 insanın içi gidiyo 😄
Ps: Sende mi Brütüs 😜
Ps: Sende mi Brütüs 😜