X Xperyon OP ⭐ 15y 14 yil once #1 Joymax gene kendinden bekleneni yaptı ve çoğu kişi şuan oyuna giremiyor.Giremeyenler boşuna telaş emesin daral: Edit : Problem Fix. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M merza296 ⭐ 15y 14 yil once #2 oyunda görüken carkarın 1600 civarı bugda olanlar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CyperSpesiaL ⭐ 15y 14 yil once #3 yaptıkları işinnnnnnn bunların 5 gun once bugdaydım simdi yine bug 10 gunluk premiumum gitti sayelerinde 😠 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Loras ⭐ 16y 14 yil once #4 nasıl yani anlayamadım.. şuan oyundayım ben sıkıntı yok kasıyorum ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M merza296 ⭐ 15y 14 yil once #5 4 45 de checkyaptılar o esnada online olan 1600 civarı car bugda alayı yoksa yeni girecekler girer TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M merza296 ⭐ 15y 14 yil once #6 sorun argosda. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K korc4n ⭐ 16y 14 yil once #7 aynen bi sorun yok koca bi parti oyundayız TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xperyon OP ⭐ 15y 14 yil once #8 sorun argosda.Malesef Alexanderdaki charlarada girilmiyor + server capacityi inceleyin makara: . TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M merza296 ⭐ 15y 14 yil once #9 aha maya server checke girdi sırala düzeltcekler anlaşılan TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D dj_shark ⭐ 19y 14 yil once #10 hacılar size de oyuna girerken zaten oyundasın diyo mu ? bu bugdan dolayı heralde TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M merza296 ⭐ 15y 14 yil once #11 aynen kardeş 8 carımda öle TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L lnTerpoL ⭐ 19y 14 yil once #12 8 tane charım bugda kaldı :\ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xperyon OP ⭐ 15y 14 yil once #13 Sorun Çözülmüştür. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil