Icerige atla
Extraloob

(Acil)Silkroad Login Kısmında Dc

· 7 Yanıt · 4.8K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Arkadaşlar Silkroadda login yaptıktan sonra dc hatası alıyorum lütfen yardım edermisiniz disapprove sizce nedendir ?
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
7 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Char açıldıktan sonramı dc oluyosun yoksa char select temi dc oluyosun? Char açıldığında dc oluyosan charın bugda kalmış olabilir.
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Login Yapıyorum Charımı Görüyorum . Dc Hatası Alıyorum .s
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Gnelde kale savaşından sonra bazı charlar böyle buglara girebiliyolar kale savaşından sonramı oluştu bu sorun?
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
hayır bugun oluştu .s zaten chara 3gündür giremiyorum malüm antalyanın halini duymuşsunuzdur .s bugun elektirikler geldi fakat chara giriş yapamıyorum diğer charlara giriyor .s
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Sorun olan chara başka bi pcde girmeyi dene, mesela güvendiğin bi arkadaşına söyle o girmeyi denesin. Oda giremezse charın buga girmiş demektir. ama durup dururken buga girmeside garip 🤔
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Girdim Sonunda :/ Yardımın İçin Teşekkür Ederim 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: