Icerige atla
Extraloob

Silkroad İllegal program !!

· 15 Yanıt · 3.6K görüntüleme
E
emircanby OP ⭐ 18y
İllegal program hakkında : arkadaslar bnim pluto da 81 wizardım 7 günlük block yedi nedeni

isrobot tan mı kaynaklanıyor ? isrobot kullanıyorum, ve yeni de silvr pre basmıstım bir daha block

yememem icin neler yapmam gerekiyor yardım ederseniz sevinirim... 😢
15 Yanıt
B
Beatraax ⭐ 19y
Botu kesinlikle kullanmaman gerekiyor .
2. kez ismin block listesinde oldumu 14 gün, 3.'sünde ise süresiz banlanırsın .
R
İllegal program hakkında : arkadaslar bnim pluto da 81 wizardım 7 günlük block yedi nedeni

isrobot tan mı kaynaklanıyor ? isrobot kullanıyorum, ve yeni de silvr pre basmıstım bir daha block

yapman gereken su onların senin üzerinden gözünü çekmeleri için yaklasık 1 ay bot kullanmaman gerek bu bot fark etmez hiçbir botu kullanma
E
emircanby OP ⭐ 18y

yapman gereken su onların senin üzerinden gözünü çekmeleri için yaklasık 1 ay bot kullanmaman gerek bu bot fark etmez hiçbir botu kullanma

1 ay sonra silk bulundursam isrobota devam etsem olur mu cünkü ; isrobotsuz elle kasmak resmen bir işkence...
W
WosT ⭐ 17y
Sbot'a geç derim.Sbotta bu sorunu fazla yaşayan göremedim.
E
emircanby OP ⭐ 18y

sbot ta kullanmadıgın süre gidiyo mu ? ❓
A
Arcadia ⭐ 17y

gitmiyorsa bende sbota geçmeyi düşünüyorum
R

malesef aynı sorunu sbottada yaşayan cok arkadaş var benden sana tavsiye 1 ay hiçbir botu kullanma elle kasacan artık bi süre 1 ay sonra al bi pre plus sonrada devam et bndn sana tavsiye
E
emircanby OP ⭐ 18y

malesef aynı sorunu sbottada yaşayan cok arkadaş var benden sana tavsiye 1 ay hiçbir botu kullanma elle kasacan artık bi süre 1 ay sonra al bi pre plus sonrada devam et bndn sana tavsiye

aslında bu charda da pre vardı ama hazır silk yoktu büyük bi ihtimalle ondan banladılar sinir artık 1 ay sonra bota giricem senin dedigin gibi yapıcam artık sinir oluorum ya o kadar gbot var onları banlamamıyolar benim 81 lik charı banlıyolar olucak iş degil ya... 7 günlük pre de boşa gitti yapıcak bişey yok artık bi dahaki banladıklarında charı satmak zorunda kalıcam 🤔
C
benim arkadasda 7 gün block aldı
W
WosT ⭐ 17y

gitmiyorsa bende sbota geçmeyi düşünüyorum

Kusura bakmayın topice yeni bakabildim.Bot malesef isro bot gibi değil.Bot bir aylık olarak alınıyor.1 aylık fiyatı 5€.Bot-cave.net'ten ayrıntılara ulaşabilirsiniz.
I
1k silk çektim.7/24 afk.Bakmıyorum bile chara.2 haftadır birşeycikler yok 😊
_
1k silk çektim.7/24 afk.Bakmıyorum bile chara.2 haftadır birşeycikler yok :)

7 gün banı yiyince bakarsın chara 😄 👴 👍
C
CarlioNe ⭐ 19y
benim 2. çar 1 hafta block yedi pre var ve sbot kullanıyorum.sbot-srobot farketmiyor yani
N
northstar1 ⭐ 19y
Gır eu ptye bas buf otur:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: