Icerige atla
Extraloob

Bilgisayarım>program ekle kaldır > Silkroad>Enter :D

· 20 Yanıt · 1.5K görüntüleme
A
AxiBoy OP ⭐ 19y
bence tam zamanı Very Happy
20 Yanıt
H
HosenberG ⭐ 19y
konuyla actıgın yerin ne alakası var az dikkat etsen 1 modu yormamıs olacan Evil or Very Mad
X
Xanthos ⭐ 19y
Bence yanlış yazmışsın.Şöyle olması gerek:

İnternet Exp.---> www. extraloob. com/forums --->Moderatör Kontrol odası ---> Kayıtlı üyeler ----> Axiboy ---> BAN Twisted Evil Twisted Evil
H
HosenberG ⭐ 19y
mmanyak cwp tebrikler Mr. Green
A
AxiBoy OP ⭐ 19y

İnternet Exp.---> www. extraloob. com/forums --->Moderatör Kontrol odası ---> Kayıtlı üyeler ----> Axiboy ---> BAN Twisted Evil Twisted Evil

ahahaueheuheauaha çok espiritüelsin sen harcanıyon buralarda
J
Jigsaw ⭐ 19y

Çok iyidi puhahaha. Ama biz Firefox kullanırız.. Twisted Evil
X
Xanthos ⭐ 19y

Ben de FF kullanıyorum da bilmeyenler için IE yazdım mucX headbang2ft9 headbang2ft9
R
root426 ⭐ 19y

ppfff şunlara bakın ezükler ben safari kullanıyom zuhahaha mac mac mac no virüsseeeeeee zuhahahha :?!!! :?!!! :?!!! teknoloji gerisisiniz olm
J
Jigsaw ⭐ 19y
Root426 ezikler falan hitap tarzına dikkat et. Senin değer yargıların bizi bağlamaz kimseye hakaret edemezin. 1 uyarı aldın.
C
Crisis ⭐ 19y

Root426 ezikler falan hitap tarzına dikkat et. Senin değer yargıların bizi bağlamaz kimseye hakaret edemezin. 1 uyarı aldın.

Helal Cem güzel kapaktı Mr. Green Twisted Evil Twisted Evil
T
ttekniker ⭐ 19y

+1 zuhahahaaa süper ya extraokk
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
Konuyu uzatmayın arkadaşınıza 1.uyarıyı verdi ve hala işin makarasındasınız bırakın böyle şeyleri biraz birbirinize düşkün olun... sitede aile gibi yaşayın biraz ne öyle ben 1.yim onu ezerim onu geçerim onla dalga geçerim helal güzel kapaktı..yapmayın böyle şeyler burası sizlerin ve bizlerin oyun parkı burda aile gibi yaşayın sevgi ve saygı içerisinde Wink Wink
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
N

edit edit edit xD
N

Konuyu uzatmayın arkadaşınıza 1.uyarıyı verdi ve hala işin makarasındasınız bırakın böyle şeyleri biraz birbirinize düşkün olun... sitede aile gibi yaşayın biraz ne öyle ben 1.yim onu ezerim onu geçerim onla dalga geçerim helal güzel kapaktı..yapmayın böyle şeyler burası sizlerin ve bizlerin oyun parkı burda aile gibi yaşayın sevgi ve saygı içerisinde Wink Wink

cok poliyana gördüm seni xD ama dogru sölüyorun ben özür diliyorum bi önceki mesajım için
X
Xanthos ⭐ 19y

Oyun parkımızı kirletmeden,sevgi,saygı sınırları içerisinde yaşayalım.
R
root426 ⭐ 19y
bi kere aile olsak adam gibi gelirsin bana sölersin bende ona göre özür dilerim yemişim uyarısını ben dalgasına söliyom bunuda bil ha orda biri kapak mapak diyo o kapak ı ben icabına bakarım ayrıca bu benim 1. uyarı değil 8. uyarıdır ayrıca ben bu sitede siz gelmeden önce de vardım canikom

o kapak diyen al buda sana kapak zuhahahah

bişeyi daha unuttum bena kısaca root den yada Frozen den

ha bişey daha godofwar a katılıyorum o beni tanıyo ama diğer nickimi:)
J
Jigsaw ⭐ 19y

bi kere aile olsak adam gibi gelirsin bana sölersin bende ona göre özür dilerim yemişim uyarısını ben dalgasına söliyom bunuda bil ha orda biri kapak mapak diyo o kapak ı ben icabına bakarım ayrıca bu benim 1. uyarı değil 8. uyarıdır ayrıca ben bu sitede siz gelmeden önce de vardım canikom

o kapak diyen al buda sana kapak zuhahahah

bişeyi daha unuttum bena kısaca root den yada Frozen den

Zaten 1. uyarı yazmamışım gerizekalı 1 uyarı yazmışım. Zaten sinirlerim bozuk kafana bi çakcam beynin saçılcak. Senin dalga anlayışina ben.. 8. uyarı madem siteden atılmanın zamanı gelmiş. Senin gibi adamlara bu güzel sitenin ihtiyacı yok!
U
uNKnoWeN ⭐ 19y
Zuhahahahha..Konunun Paşlığını Seveyim Senn BEN xD Bilgisayarım Program ekle kaldırmış..... Sen Oraya Denetim Masası yazsaydın Bide Doğru Dürüst Kardeşce Gecinip Gitseydinde Ban yemeseydin Keşke kahvekeyfi
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
root bizlerden önce vardın da bişey olamamışsın yaa sitede hiçbir mevkiye gelememişsin..hatta onu bırak sitede saygısızlık yaptıkca saygı göremezsin..bunu diyim. saygı gösterdiğin sürece saygı gösterirler saygı göstermediğin zamanda cezasını çekersin.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad

daha demin üstte yazdımya oyun parkımız falan onlar sadece iyi üyeler için geçerli bence sizler ise oyun parkının tinercilerisiniz millete saldırıp durursunuz anca biraz daha dikkatli olalım..Root bak o kadar konuştum boş boş işlerle uğraşma hepimizin yüzünü kızart bişeyler yapmaya çalış tamammı?

Yüzümüzü kızart senden utanalım biraz daha dikkatli ol ve saygı ve sevgiyi elden bırakma yeter.. Wink Wink Wink

üsteki yazdıklarıma aldırma yüzümüzü kızartıcaksın eminim...buna mucX
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
T
Tengrİ ⭐ 19y

root bizlerden önce vardın da bişey olamamışsın yaa sitede hiçbir mevkiye gelememişsin..hatta onu bırak sitede saygısızlık yaptıkca saygı göremezsin..bunu diyim. saygı gösterdiğin sürece saygı gösterirler saygı göstermediğin zamanda cezasını çekersin.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad

daha demin üstte yazdımya oyun parkımız falan onlar sadece iyi üyeler için geçerli bence sizler ise oyun parkının tinercilerisiniz millete saldırıp durursunuz anca biraz daha dikkatli olalım..Root bak o kadar konuştum boş boş işlerle uğraşma hepimizin yüzünü kızart bişeyler yapmaya çalış tamammı?

Yüzümüzü kızart senden utanalım biraz daha dikkatli ol ve saygı ve sevgiyi elden bırakma yeter.. Wink Wink Wink

üsteki yazdıklarıma aldırma yüzümüzü kızartıcaksın eminim...buna mucX

+1 kilit uzatmayın bence.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: