M mamaklar OP ⭐ 16y 14 yil once #1 Oyuna girdiğim gibi yada herhangi bir zaman bu hatayı alıyorum(Bazen)Bu hatanın bir çözümü var mı yardımlarınızı bekliyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T Tony Montana ⭐ 18y 14 yil once #2 iSro'da mı alıyorsun ? 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mamaklar OP ⭐ 16y 14 yil once #3 yok normal sroda oyuna girdiğimde yada 1-2 dk sonra veriyor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tony Montana ⭐ 18y 14 yil once #4 iBot mu kullandın ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mamaklar OP ⭐ 16y 14 yil once #5 çalıştırmayı denedim fakat olmadı ondan dolayımı ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mamaklar OP ⭐ 16y 14 yil once #6 yokmu yardım edecek kime lutfen bi çozum bulun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Tony Montana ⭐ 18y 14 yil once #7 Oyunu sil baştan yükle kesin çözüm gibi o görünüyor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mamaklar OP ⭐ 16y 14 yil once #8 Bende onu deniyecem başka çözüm yok galiba . Sonucu iletirim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M mamaklar OP ⭐ 16y 14 yil once #9 Evet Sonuç... Oyunun tekrar yüklenmesiyle sorun çözülmüştür.Konu kilitlenebilir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil