K ktly OP ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #1 Satürn serveri pazar saat 3 gibi Kapandı sonra Loaderler calısmadı Yeniden ındırdım gene acılmadı Sılkroadı yeniden kurdum bu hatayı veriyor- Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S Shooter16 ⭐ 18y 17 yil once #2 Patch yapamıyor tekrar tekrar dene düzebilir .Yada joymax sitesine bi gir sonra tekrar patch yaptır TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zardock ⭐ 19y 17 yil once #3 bendede bi sorun var bu gün 1,65 patch dolu ama start gelmiyor sanki oyun kapalı gibi ama arkadaşlar oyunda TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K ktly OP ⭐ 19y 17 yil once #4 ögle 3 ten beri denemedigim şey kalmadı kac kere sro yu tekrar kurdum Manual pacti nereye kurucam bıde onu deneyım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Shooter16 ⭐ 18y 17 yil once #5 bendede bi sorun var bu gün 1,65 patch dolu ama start gelmiyor sanki oyun kapalı gibi ama arkadaşlar oyundabendede vardı oyun düzeldi bu seferde full c9 veriyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zardock ⭐ 19y 17 yil once #6 neyse salıya kadar tatil yaparız 😄 zaten giresim yok su sıra oyuna TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K keslan48 ⭐ 18y 17 yil once #7 beyler sorun ne oyununa noldu oyun açılmıyo :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil