Oasiste avrupa karakteri açacak arkadaşıma her türlü desteği verecem pm atsın bana nicklerim aşağıdadır ...
Silkroad Avrupa bugün itibariyle başlayacak
· 29 Yanıt · 5.3K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
N
NephilimAngel
⭐ 19y
ben açıcam
???char bame pm yada msn nasıl ulaşıcam sana
???char bame pm yada msn nasıl ulaşıcam sana
oyundayken pm atarsın yada atarım senin karakterin adı bame mi olacak?
N
NephilimAngel
⭐ 19y
yok bame degil Mr. Green daha karar vermedim
😊 karar verince burdan pm atarsın yada oyundan benim karakterler aşağıda yazıyor dediğim gibi.
N
NephilimAngel
⭐ 19y
sanırım dilara666 olucak forumda olmmasan msnden ulaşırsın [email protected]
_
__Thieves__
⭐ 19y
european char ısmı derken arkadaslar banada bi char ismi bulun cok dusundum bısey bulamadım Question
oke tamam
Sponge_BOB 😊
Promoteus
Europe
Euro
Promoteus
Europe
Euro
N
NephilimAngel
⭐ 19y
ne olucana baglı mesela wizard olucaksan haryypotterden bişey al warior olcaksan 300 spartalının isimlerindne al rogue olucaksan ne örnek alıcan bilmiyorum Mr. Green Mr. Green
_
__Thieves__
⭐ 19y
Sponge_BOB 😊
Promoteus
Promoteus gusel gıbı geldı Very Happy:D
bu arada saat kacta update i yuklemeye baslıcaz bı bılgısı olan varmı?
S
SansarSalvo
⭐ 19y
Peace_Maker olcak benimki yada PeaceMaker
_
__Thieves__
⭐ 19y
ne olucana baglı mesela wizard olucaksan haryypotterden bişey al warior olcaksan 300 spartalının isimlerindne al rogue olucaksan ne örnek alıcan bilmiyorum Mr. Green Mr. Green
warrior olcam ama 300 spartalıdan hıckımseyı tanımıom Very Happy
N
NephilimAngel
⭐ 19y
avrupa olmasına 5 sata kaldı ama olmuyor vakit geçmiyo
beyler avrupa için yeni üyelik alcazmı yoksa normal eski silkroad üyeliği ilemi gircez Question
N
NephilimAngel
⭐ 19y
sanırım şu anki üyeliginle girebilirsin ama kesin bilmiyorum zate üyelik alam bende kapalı gözüküyo Very Happy
bi arkadaşımız bi topic açıp avrupada oynıcak arkadaşlar arasında bi grup oluşturmuştu ne oldu o iş acaba
N
NephilimAngel
⭐ 19y
sanırım dagıldı çünki bazıları pasific istedi bazıları baska server ama tam bi bilgim yok ben endorid le oynıcam antlaştık
sanırım dagıldı çünki bazıları pasific istedi bazıları baska server ama tam bi bilgim yok ben endorid le oynıcam antlaştık
bende gelebilirim sizin yanınıza isterseniz msn 'm [email protected]
yada birimiz bi topic açalım bi daha anlaşalım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap