Icerige atla
Extraloob

Silkroad Avrupa bugün itibariyle başlayacak

· 29 Yanıt · 5.3K görüntüleme
E
endorphin OP ⭐ 19y
Oasiste avrupa karakteri açacak arkadaşıma her türlü desteği verecem pm atsın bana nicklerim aşağıdadır ...
29 Yanıt
N
ben açıcam
???char bame pm yada msn nasıl ulaşıcam sana
E
endorphin OP ⭐ 19y
oyundayken pm atarsın yada atarım senin karakterin adı bame mi olacak?
N
yok bame degil Mr. Green daha karar vermedim
E
endorphin OP ⭐ 19y
😊 karar verince burdan pm atarsın yada oyundan benim karakterler aşağıda yazıyor dediğim gibi.
N
sanırım dilara666 olucak forumda olmmasan msnden ulaşırsın [email protected]
_
european char ısmı derken arkadaslar banada bi char ismi bulun cok dusundum bısey bulamadım Question
E
endorphin OP ⭐ 19y
oke tamam
E
endorphin OP ⭐ 19y
Sponge_BOB 😊
Promoteus
Europe
Euro
N
ne olucana baglı mesela wizard olucaksan haryypotterden bişey al warior olcaksan 300 spartalının isimlerindne al rogue olucaksan ne örnek alıcan bilmiyorum Mr. Green Mr. Green
_

Sponge_BOB 😊
Promoteus

Promoteus gusel gıbı geldı Very Happy:D

bu arada saat kacta update i yuklemeye baslıcaz bı bılgısı olan varmı?
S
Peace_Maker olcak benimki yada PeaceMaker
_

ne olucana baglı mesela wizard olucaksan haryypotterden bişey al warior olcaksan 300 spartalının isimlerindne al rogue olucaksan ne örnek alıcan bilmiyorum Mr. Green Mr. Green

warrior olcam ama 300 spartalıdan hıckımseyı tanımıom Very Happy
N
avrupa olmasına 5 sata kaldı ama olmuyor vakit geçmiyo
F
fb12 ⭐ 19y
beyler avrupa için yeni üyelik alcazmı yoksa normal eski silkroad üyeliği ilemi gircez Question
N
sanırım şu anki üyeliginle girebilirsin ama kesin bilmiyorum zate üyelik alam bende kapalı gözüküyo Very Happy
F
fb12 ⭐ 19y
bi arkadaşımız bi topic açıp avrupada oynıcak arkadaşlar arasında bi grup oluşturmuştu ne oldu o iş acaba
N
sanırım dagıldı çünki bazıları pasific istedi bazıları baska server ama tam bi bilgim yok ben endorid le oynıcam antlaştık
F
fb12 ⭐ 19y

sanırım dagıldı çünki bazıları pasific istedi bazıları baska server ama tam bi bilgim yok ben endorid le oynıcam antlaştık

bende gelebilirim sizin yanınıza isterseniz msn 'm [email protected]
F
fb12 ⭐ 19y
yada birimiz bi topic açalım bi daha anlaşalım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: