Icerige atla
Extraloob

Silkroad 2002

· 12 Yanıt · 2.3K görüntüleme
Temet Nosce
Temet Nosce OP ⭐ 17y

http://www.youtube.com/watch?v=EM_SUEluRUU

Nereden nereye 🎅
12 Yanıt
J
Judas ⭐ 19y
daha önce verildi.
PS:Evet ya oyun nerden nereye gelmiş ben 70den beri oynuyorum.çok şeyler değişti.hele taklamakan geldiğinde nasıl heycanlanmıştık.
Temet Nosce
Temet Nosce OP ⭐ 17y
daha önce verildi.
PS:Evet ya oyun nerden nereye gelmiş ben 70den beri oynuyorum.çok şeyler değişti.hele taklamakan geldiğinde nasıl heycanlanmıştık.

Üzgünüm görmedim.

Bende o zamanlar başlamıştım gelen gideni arattırır ya aynı o şekil oldu.
B
B7B ⭐ 16y
Artık oyun bence daha iyi.
Şu bakımdan eskiden charın sağlam olcaktı şimdi arkan sağlam olsun yeter. 😁
C
Cryolite ⭐ 19y

daral:
H
hiper ⭐ 18y

Arkana guvenıp 3 lvlde mıllete satasınca alacagın tek sey bol bol küfürdür daral:

Eskiden daha iyiydi cok daha zevkliydi ben yeowa görevini bitirmek ıcın 1 gece hıc uyumadan elle kasmıstım bitirince havalara ucmustum hey gidi gunler (:
D
DogukaaN ⭐ 18y
Eskiden ne güzeldi ya :C ben başladığımda 80 vardı sadece.Donwhang'da Demon Horse'larda Gun Powder'larda Earth Ghost'larda görev yapardım hep,kervan çekerken saklanmaya yerler arardım hatta bi göl bulmuştum içinde kesinlikle görünmüyordum:D Çok zevkliydi insallah Silkroad 2'de böyle mallıklara yer verilmez,görev yapılmadan level atlanmaz,kervan çekilmeden para kazanılmaz 😞
B
B7B ⭐ 16y
Hehe sakin olun gençler
Dowhang pvp alanına tank gibi giderdik ne günlerdi şimdi elimizde char yok 😁
T
TheBigDady ⭐ 19y
Aynı Knight gibiymiş ha ^^ . Teknoloji saolsun bu günlere getirdi ^^
Temet Nosce
Temet Nosce OP ⭐ 17y
Fire cold light bicheon bow glavie charim vardi harbi söylüyorum.Sos silah düştü diye bicheonu +3 düştü diye glavie açmıştım nuke atacam diye sevinyordum millet 2k vuruyor da ben 700 vuruyorum diye uzuluyordum megersem str mişim 😁 sonra biraz int gittim sonra 35levelde bıraktım 1 sene kastım.. Sonra biraz baska serverlerde takıldım.😆
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

Arkana guvenıp 3 lvlde mıllete satasınca alacagın tek sey bol bol küfürdür daral:

Eskiden daha iyiydi cok daha zevkliydi ben yeowa görevini bitirmek ıcın 1 gece hıc uyumadan elle kasmıstım bitirince havalara ucmustum hey gidi gunler (:

İlk başladığım zamanlar bolbol skill görevi topluyordum 16 lvle kadar gunlerce manyanglarda kasan tek adamım 😊
L
LethaLKiss ⭐ 16y
Fire cold light bicheon bow glavie charim vardi harbi söylüyorum.Sos silah düştü diye bicheonu +3 düştü diye glavie açmıştım nuke atacam diye sevinyordum millet 2k vuruyor da ben 700 vuruyorum diye uzuluyordum megersem str mişim 😁 sonra biraz int gittim sonra 35levelde bıraktım 1 sene kastım.. Sonra biraz baska serverlerde takıldım.😆

başladığımda daha ticket verilmiodu senesini tam bilemicem ama 3 sene önce falandı... mastery lvlin ne olduğundan haberim olmadığı için hepsini açıordm ve sp bitmiordu ne işse:D hatta sora sp farm olayı çıktı 3 ay full sp farm ypp bütün herşeyi aççam dıodm xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: