Icerige atla
Extraloob

SİLİNEBİLİR BOŞŞ....

· 12 Yanıt · 1.8K görüntüleme
H
hknhsn OP ⭐ 16y
.
12 Yanıt
H
hknhsn OP ⭐ 16y
Char bu tarih itibari ile 118 lvl up oldu ve exp durumu %8
H
hknhsn OP ⭐ 16y
Char wiz/clerik e çevrildi wiz ve clerik phy-mag-str-int dahil acık ff + 1.2m sp exp %66 jupiter-mirror görevleri yapılmadı fiyat 200 tl.
H
hknhsn OP ⭐ 16y
Char bu tarih itibari ile 119 lvl up oldu ve exp durumu %9 fiyat 210 tl
H
hknhsn OP ⭐ 16y
Char bu tarih itibari ile 120 lvl up oldu ve exp durumu %32 tüm skiller ff fazladan 1.126.518 sp si var ve alex-mirror-jüpiter görevleri yapılmadı %10 a yakın exp veren görevler bile yapılsa rahat 99.99 olur fiyat 250 tl
H
hknhsn OP ⭐ 16y
Char resimleri güncellendi exp durumu %32 sp 1.152.100 ve 13 degre staf eklendi herşey dahil fiyat 150 tl.
X
xbaskan ⭐ 16y
Nerede oturuyosunuz ? Ozelden bi konusalim
X
xbaskan ⭐ 16y
Yok yok ben diger chara kafayi taktim belki teklifimi tekrar dusunursun saygilar 😊
H
hknhsn OP ⭐ 16y
Yok yok ben diger chara kafayi taktim belki teklifimi tekrar dusunursun saygilar :)

Teşekkürler 😄 bu charda güzel item'li fazladan sp'li fiyatta uygun ben Ankara'da oturuyorum,özel pm den devam edelim pm atıldı.
X
xbaskan ⭐ 16y
Yok yok ben diger chara kafayi taktim belki teklifimi tekrar dusunursun saygilar :)

Teşekkürler 😄 bu charda güzel item'li fazladan sp'li fiyatta uygun ben Ankara'da oturuyorum,özel pm den devam edelim pm atıldı.

bu chari alalim sonrada digerini alalim ama bundada ozelden bi konusalim
H
hknhsn OP ⭐ 16y

bu chari alalim sonrada digerini alalim ama bundada ozelden bi konusalim

olur kardeşim pm atıldı
H
hknhsn OP ⭐ 16y
SATILDI 👴 hayırlı olsun konu kilitlenebilir teşekkürler.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: