.
SİLİNEBİLİR BOŞŞ....SATILDI HEPSİ
· 59 Yanıt · 10K görüntüleme 0 okuyor
59 Yanıt
Upp Güncel.Talip olacak yada teklif verecek arkadaşların sadece bu konu altına yazmaları forum temizliği açısından rica olunur iyi günler.
Up güncel. LvL up olan char lar düzenlendi.
Lvl up olan char konuları güncellendi iyi günler.
Satılan-LvL up olan char konuları düzenlendi iyi günler.
Apprehension
⭐ 16y
Hayırlı satışlar 😘
Teşekkürler 🍺 👋
ben charlara bakmaya üşendim sen kasmaya üşenmemişsin 🤘
konu baslıgı yazılırken caps lock acık unutulmus galiba onu düzeltebilirmiyiz lütfen . Teşekkürler 😊
ben charlara bakmaya üşendim sen kasmaya üşenmemişsin 🤘
Haklısın 🙏 bende bir bakmayı deneyim dedim şu an ama benide sarmadı 😆 😴
konu baslıgı yazılırken caps lock acık unutulmus galiba onu düzeltebilirmiyiz lütfen . Teşekkürler :)
Düzeltildi,ben teşekkür ederim o detayı atlamışım(işime öyle gelmişde denilebilir summer3: ) iyi günler 😘
http://www.extraloob.com/forums/by-crit-114-lvl-heuksal-300-tl-t278843.html Serpens # By_CriT # 115 LvL # Spear/Nuker ==> 150TL. SATILDI ☕ hayırlı olsun
LvL up olan char konuları güncellendi ve istediğiniz buildde char yoksa eğer söylemeniz yeterli misal 118 clerik/bard 2 gün içinde wiz/clerik e döndürülüp satış yapılabilir.İyi günler.
LvL up olan char konuları güncellendi fiyatlar aynı charlarda pazarlık var teklifde bulunmanız yeterli iyi günler.
fast-atack-111-lvl-wizard-bard-100-tl-t278832.html Serpens # FasT_AtacK_ # 113 LvL # Wizard/Bard ==> 100TL. SATILDI ☕ hayırlı olsun
Serpens # Blade_Debuff # 103 LvL # Blade ==> 60TL. SATILDI ☕ hayırlı olsun
Charların fiyatlarına yeniden indirim geldi konu düzenlendi ve birden fazla char alana daha daha indirim yapılacağı anons edildi alkis: nese: summer4: iyi günler diliyorum.
Serpens # Big_WizarDi # 120 LvL # Wizard/Clerik ==> 250TL. SATILDI ☕ hayırlı olsun
Serpens # DeBuff4ever # 118 LvL # Wizard/Clerik e çevrildi ve konu düzenlendi iyi günler.
Serpens # SNoW_Nuche # 103 LvL # S/S Nuker ==> 40TL. SATILDI ☕ hayırlı olsun
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap