Icerige atla
Extraloob

SİLİNEBİLİR BOŞŞ....SATILDI HEPSİ

· 59 Yanıt · 10K görüntüleme
H
hknhsn OP ⭐ 16y
.
59 Yanıt
H
hknhsn OP ⭐ 16y
Upp Güncel.Talip olacak yada teklif verecek arkadaşların sadece bu konu altına yazmaları forum temizliği açısından rica olunur iyi günler.
H
hknhsn OP ⭐ 16y
Up güncel. LvL up olan char lar düzenlendi.
H
hknhsn OP ⭐ 16y
Lvl up olan char konuları güncellendi iyi günler.
H
hknhsn OP ⭐ 16y
Satılan-LvL up olan char konuları düzenlendi iyi günler.
Apprehension
Hayırlı satışlar 😘
H
hknhsn OP ⭐ 16y
Teşekkürler 🍺 👋
C
camps ⭐ 17y
ben charlara bakmaya üşendim sen kasmaya üşenmemişsin 🤘
B
batuhan ⭐ 19y
konu baslıgı yazılırken caps lock acık unutulmus galiba onu düzeltebilirmiyiz lütfen . Teşekkürler 😊
H
hknhsn OP ⭐ 16y
ben charlara bakmaya üşendim sen kasmaya üşenmemişsin 🤘

Haklısın 🙏 bende bir bakmayı deneyim dedim şu an ama benide sarmadı 😆 😴
H
hknhsn OP ⭐ 16y
konu baslıgı yazılırken caps lock acık unutulmus galiba onu düzeltebilirmiyiz lütfen . Teşekkürler :)

Düzeltildi,ben teşekkür ederim o detayı atlamışım(işime öyle gelmişde denilebilir summer3: ) iyi günler 😘
H
hknhsn OP ⭐ 16y
LvL up olan char konuları güncellendi ve istediğiniz buildde char yoksa eğer söylemeniz yeterli misal 118 clerik/bard 2 gün içinde wiz/clerik e döndürülüp satış yapılabilir.İyi günler.
H
hknhsn OP ⭐ 16y
LvL up olan char konuları güncellendi fiyatlar aynı charlarda pazarlık var teklifde bulunmanız yeterli iyi günler.
H
hknhsn OP ⭐ 16y
Charların fiyatlarına yeniden indirim geldi konu düzenlendi ve birden fazla char alana daha daha indirim yapılacağı anons edildi alkis: nese: summer4: iyi günler diliyorum.
H
hknhsn OP ⭐ 16y
Serpens # DeBuff4ever # 118 LvL # Wizard/Clerik e çevrildi ve konu düzenlendi iyi günler.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: