arkadaşlar saat 06.30 da +5 silaha +6 basmak için luck aldım bir köşeye gittim silahı koysum luck koydum elxir koydum fuse dedim asagı dogru çektim elixirt luc silah hepsi aynı anda gittti anlayamadım ben bu işi
Silah Kayboldu
· 48 Yanıt · 18K görüntüleme 0 okuyor
48 Yanıt
Z
zebani2059
⭐ 19y
arada oluyo öle o silah artık yoq anılarında yaşıycak bi bardak soğuk su iç afiyet olsunn ve geçmiş olsunn
oda bişimi bnm 8 lwl sun +5 shield im wardı +6 ya geçmedi tamamen patLadı sro yu 1 hafta açmadım Mr. Green
zatyen 72+7 yi çaldırdık bide bu gittti ben böle olayın
immortal yoksa kaybolur
Elindekini degerini bileceksin.Bi dahakine immortal bas
İmmortal koymassan Böyle olur Twisted Evil
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
oda bişimi bnm 8 lwl sun +5 shield im wardı +6 ya geçmedi tamamen patLadı sro yu 1 hafta açmadım Mr. Green
8 lvl sheild için yapılır mı bu Mr. Green Mr. Green Mr. Green
+6 bascaktım ben immortal basmadan +6 basan çok gördüm hatta +7 bile var
+5 yalan oldu desene headbang2ft9
sen bence o silahın üstüne bi soğuk su iç perde
immortal yoksa kaybolur
bu immortal nedir silaha etkisi ney nerden alabilriz
AStralı+immortal olur.Tek basma bence biri elixir tutmazsa +4 de bırakır diğeri kaybolmayı önler.Değerini bil elinde güzel bişi varda +++++++ deniyorsan.İtem maldan temin edebilirsin degrelere göre bak
Öncelikle Geçmiş olsun demek istiyorum yapıcak birseyin yok malesef :S Benim öyle 3 temim gitti, ama azmin elinden kim kurtulmus en sonunda yaptım +6 Very Happy İmmortal alırsan yok olmaz
I
iwontcry4u
⭐ 19y
immortal yoksa kaybolur
bu immortal nedir silaha etkisi ney nerden alabilriz
silkle alınır.
iyi bişi Very Happy
R
RoyalFlush
⭐ 19y
immortal silahın yokolmasını engeller
+ basarken silah gitmişya işte onun olmasını engeller
+ basarken silah gitmişya işte onun olmasını engeller
item malldan lool
+5den sonra immortal gerekiyo yoksa pff
öyle birşey yok +5den sonra diye, ben 42 lvl sos glavie'yi +4 yaparken silah kayboldu..
bilmeden konuşmayın..
bilmeden konuşmayın..
immortal ve stady olmadan +5 den sonra denememek mantıklı olandır.deniceksenizde olacakları göze alıcaksınız.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap