10+ site, iş güç, yeni projeler vsvs.. Kendime vakit ayıramaz oldum. Ancak inanın sizlerin ortamı, extraloob'un ortamı bir nebzede olsa keyfimi yerine getiriyor. Ben de aileyi bir arada tutmak, daha iyiye götürmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Eveeet yeni server geliyor, ne dersiniz ? Oyunun tadını çıkararak oynamak istiyorum aslında akşamları, şöyle toplanalım 8 kişi açalım mikrofonları gidip lord felan kovalayalım 😜 Oyunu zekli hale getirmek için malum, biraz da silk gerekiyor..
Kimler niyetli servera başlamaya, satmak için oynamak yok ama, yok ben o kadar silk harcadım, satar parasını çıkarırım vs.. oyun pek de önemli değil, biz zevkimize bakalım 😘
Stocklayın silkleri, hazırlayın botları 😜
Sıkılıyorum gençler
· 20 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
C
CosmicGate
⭐ 16y
valla bro benim Mars serverında 7 tane 110lv çarım var ama sırf eğlencesine yeni server a geçip orda kasıcam artık sizlerle birlikte 😊
Benide sayın sizleri pek tanımıyorum ama zamanla tanışırız sorun degil bende gelebilirim yeni acılacak server a 😁 🤘 🙏 🎅
N
Neoptolemos
⭐ 16y
Benide yazın 😊
3 wizz ile başlıyorum ilk etapda.
Sonra pt nin geri kalanını plwl ile tamamlayıp 7/24 pt miz hazır 😊
ilk 3 wizz için pt arıyorum ama, şöyle oyunun hakkını verebilecek, geceleri online olabilecek, skype yada team kullanmasını bilenler benimle irtibata geçebilir mi.
3 wizz ile başlıyorum ilk etapda.
Sonra pt nin geri kalanını plwl ile tamamlayıp 7/24 pt miz hazır 😊
ilk 3 wizz için pt arıyorum ama, şöyle oyunun hakkını verebilecek, geceleri online olabilecek, skype yada team kullanmasını bilenler benimle irtibata geçebilir mi.
Bu yeni sw cok eglenceli olacaga benziyor 😜
Biz partiyi yaptık açılmasını beklıyoruz 😄
Bendavarım 😜
Bendavarım :P
Çok sağlam bi guild olcaz belli 🤤
Ben Hayır Diyorum ☕
Ben Hayır Diyorum ☕
İplemiyorum ule seni 🎅 😜
Biz partiyi yaptık açılmasını beklıyoruz :D
100 silke dress+devil cikarma hesaplarindayim suan pt nin en saglam wizard i olucam en az masraf ile 😜
ben bi pre cekıcem zaten buffer'ım 😄
Almassanız hacklerım forumu 😜
Cihan bensiz başlıyorsun demek 😜 .
Sizi takip edicem bir haftada kaç level olucaksınız felan 😊 . Günlük party resimlerini yüklemeyi unutma 😊 .
Sizi takip edicem bir haftada kaç level olucaksınız felan 😊 . Günlük party resimlerini yüklemeyi unutma 😊 .
ben bi pre cekıcem zaten buffer'ım :D
Petrada gold karsiligi sbot sure uzatimi silk vs veren 1 tane site bulamadim ya su bot konusunu hallederim de sw acilir acilmaz magic pop oynamam lazim ona da silk lazim kaynak ariyorum varsa bildigin site falan yaz msnden 😄
Kendine küçük sürprizler yap biggrint1
Büyük süprizleri sana saklıyorum 😁
Büyük süprizleri sana saklıyorum 😁
çok beklersin biggrint1
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap