MaNiAx41 ısımlı extraloob uyesı benı char takas ederken kandırdı charımın sıfresını aldı ve bana bos bır account verdı charımın sıfresını bilior suan ıcınde 150 m para var ve bisi yapamıorum wax whine (kemal) buraya acmamı soledı
Sıkayet
· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
takası extraloob aracılığı ile yapsaydınız,böyle bir sorun olmazdı 😉
cok saol windtalker cok yardımcı oldun ben adam baskalarına zarar vermesın dıe buraya yazıorum sen gelmısn burda extraloob dan yapsaydınız dıorsun :S
asl4nn gerçekler hep acıdır ama bu adamları sizler şöhret ediyorsunuz sen aracılık hizmetimizi kullansaydın böyle olmayacaktı tabiki de gayet doğru keşke ama geçmiş olsun diyoruz artık.
extraloob benım charımın deger olsa olsa 20 25 eder 15 e takas aracılık sıstemımı kullanayım ? en azından bu adamı banlayamazmısınız yha baskalarınada zarar gelecek hala sitede takas yaparım dıor :S
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Geçmiş olsun.
extraloob benım charımın deger olsa olsa 20 25 eder 15 e takas aracılık sıstemımı kullanayım ? en azından bu adamı banlayamazmısınız yha baskalarınada zarar gelecek hala sitede takas yaparım dıor :S
Banlayamayız , sizin aranızdaki sorunlar bizi ilgilendirmez .
ps : Wax Whine'ın ismi ne zamandan beri kemal oldu ?
bilmiorum heralde sınırden kemal yazmısm 😄
Banlayamayız , sizin aranızdaki sorunlar bizi ilgilendirmez .
ps : Wax Whine'ın ismi ne zamandan beri kemal oldu ?
Arkadaşımın doğum günüydü. Nickin yanına ||Kemal koymuştum xD
[F New]Solo Gitarist
20-25 lira eden bir car içinde üzülmeye deymez hani 😉
20-25 lira eden bir car içinde üzülmeye deymez hani ;)
Dostum konu bitmiş gitmiş ne yazarsan boşuna xD
[F New]Solo Gitarist
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap