Icerige atla
Extraloob

Sıkayet

· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme
A
asl4nn OP ⭐ 17y
MaNiAx41 ısımlı extraloob uyesı benı char takas ederken kandırdı charımın sıfresını aldı ve bana bos bır account verdı charımın sıfresını bilior suan ıcınde 150 m para var ve bisi yapamıorum wax whine (kemal) buraya acmamı soledı
11 Yanıt
Windy
Windy ⭐ 19y
takası extraloob aracılığı ile yapsaydınız,böyle bir sorun olmazdı 😉
A
asl4nn OP ⭐ 17y
cok saol windtalker cok yardımcı oldun ben adam baskalarına zarar vermesın dıe buraya yazıorum sen gelmısn burda extraloob dan yapsaydınız dıorsun :S
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
asl4nn gerçekler hep acıdır ama bu adamları sizler şöhret ediyorsunuz sen aracılık hizmetimizi kullansaydın böyle olmayacaktı tabiki de gayet doğru keşke ama geçmiş olsun diyoruz artık.
A
asl4nn OP ⭐ 17y
extraloob benım charımın deger olsa olsa 20 25 eder 15 e takas aracılık sıstemımı kullanayım ? en azından bu adamı banlayamazmısınız yha baskalarınada zarar gelecek hala sitede takas yaparım dıor :S
A
Geçmiş olsun.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
extraloob benım charımın deger olsa olsa 20 25 eder 15 e takas aracılık sıstemımı kullanayım ? en azından bu adamı banlayamazmısınız yha baskalarınada zarar gelecek hala sitede takas yaparım dıor :S

Banlayamayız , sizin aranızdaki sorunlar bizi ilgilendirmez .

ps : Wax Whine'ın ismi ne zamandan beri kemal oldu ?
A
asl4nn OP ⭐ 17y
bilmiorum heralde sınırden kemal yazmısm 😄
.NET
.NET ⭐ 19y

Banlayamayız , sizin aranızdaki sorunlar bizi ilgilendirmez .

ps : Wax Whine'ın ismi ne zamandan beri kemal oldu ?

Arkadaşımın doğum günüydü. Nickin yanına ||Kemal koymuştum xD
[F New]Solo Gitarist
C
ChrsNYC ⭐ 18y

20-25 lira eden bir car içinde üzülmeye deymez hani 😉
.NET
.NET ⭐ 19y

20-25 lira eden bir car içinde üzülmeye deymez hani ;)

Dostum konu bitmiş gitmiş ne yazarsan boşuna xD
[F New]Solo Gitarist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: