Arkadaşlar şuanda 100 level Fullfarm 6-1 hybrid charım var.skilleri 100 heuksal-100cold-100lightning/Ben biraz farklılık yaratmak istiyorum cunku ztn pvpde 2. snowu acıyorum.Dusundugum buildler sunlar;
100Heuksal-100Lightning-20Cold-80Bicheon/(Yatir-batir ve division combosu)
100Heuksal-100Lightning-20Cold-80Pacheon/(knock back ve stun icin)
100Heuksal-80Lightning-20Cold-100Fire(fazla damage icin)
Lütfen karar vermemde yardım edin,aklım çok karışık :!!&%&! 😳 😕
Sık Rastlanmayan bir build
· 16 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
F
foreveralone
⭐ 18y
kardeşim bırak bu alengirli buildleri yapacaksan glev-blade-fire yap tank olarak yada fire-cold un yanına blade-glev-bow dan birini seç o buildlerle hiç bişey yapamazsın 👴
sweetCHIEF
⭐ 17y
kardeşim bırak bu alengirli buildleri yapacaksan glev-blade-fire yap tank olarak yada fire-cold un yanına blade-glev-bow dan birini seç o buildlerle hiç bişey yapamazsın 👴
Snde heryerde söyleme artık şu buıldi 😜
haybrid'sün.o builde en iyi skill yapılandırması bu bence.bence hiç bozma charını dostum çok pişman olursun :/
Böyle build olmaz. 😎
Şu andaki buildin en iyisi diğer yazdıklarından istediğin farkı ve verimi alamazsın
STR olsaydın 2. yazdığın güzel gibiydi ^^
100Heuksal-100Lightning-20Cold-80Pacheon/(knock back ve stun icin)
Daha mantıklı geliyor. // 3. seçenek damage için demişsin ancak 2. nin daha fazla vuracağını düşünüyorum.
Daha mantıklı geliyor. // 3. seçenek damage için demişsin ancak 2. nin daha fazla vuracağını düşünüyorum.
Hocam Bune Antin Kuntin ya ? 100 Light 100 Cold 100 Heuksal FTW ☕
Special thx to Flexi C
ChallangeEveryThing
⭐ 17y
100 ßLade 100 Fire 100 FoRCe 4EveR
D
dangercaptann
⭐ 17y
Snde heryerde söyleme artık şu buıldi :P
X
X_HeaveN_X
⭐ 16y
cok gusel
glavie + blade fire ..
glavie + blade fire ..
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Ne hortlatıyon konuyu yıllanmıs konu
J
JustIceStorm
⭐ 16y
iyi düşünceler ama şuanki halin daha iyi diğer türlü cold düşük olucak ve o 1 lvl snow shield ile pek dayanacağını sanmam hybridsin hp çok ama str kadar değil 2 criticalde ölebilirsin bunlarıda göz önünde bulundurusan şuanki yapılandırman daha iyi.
B
Brave_ChiLD
⭐ 18y
110 bicheon 110 fire 110 cold 🤘
100 Fire - 100 Pacheon - 100 Cold yap devamını düşünme şimdilik
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap