Icerige atla
Extraloob

Sigaraya Beklenen Zam Geldi

· 29 Yanıt · 1.9K görüntüleme
S
Smirnoff OP ⭐ 17y
Sigaraya beklenen zam geldi. Sigara üreticisi Philp Moris Sabancı'dan yapılan açıklamada zammın gerekçesi şöyle açıklandı:

"Bakanlar Kurulu’nun, Resmi Gazete’nin 31 Aralık 2009 tarihli sayısında yayınlanan kararı ile sigaraya uygulanan vergi yüzde 30’un üzerinde bir oranla arttırılmıştır. Maliyetlerimize doğrudan yansıyan bu durum karşısında ürünlerimizin fiyatlarının yeniden belirlenmesi zorunlu hale gelmiştir. Bu doğrultuda, Philsa, Philip Morris Sabancı Sigara ve Tütüncülük Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından İzmir Torbalı tesislerinde üretilen ürünlerimizin perakende satış fiyatlarında, 4 Ocak 2010 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 15’lerden başlayan oranlarda artış yapılmıştır. "

İşte Yeni Fiyatlar:

- Resim Silinmiş.

29 Yanıt
D
destiny ⭐ 18y
winston box ve soft 4.300den 5.300 oldu bilginize..
Windy
Windy ⭐ 19y
teğet geçer 😆
E
El Verano ⭐ 18y
Sigara dagiticilari kose oldu. :p
Tanidigim sigara dagiticisi 25 tril stok yapti.Zamdan once. lol
G
GreenPearL ⭐ 17y
Oha Malbora 7tl Olmuş off nasıl alcaz şimdi yaa 😊
N
Neverex ⭐ 17y
Teğet geçer boşver 😗
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
winston box ve soft 4.300den 5.300 oldu bilginize..

yuhhhhhh olamazzzzzz, ulen zorla ya Bahar içirtecekler yada bıraktıracalar mı .. 2 fırtlık zevkimiz var onu da eziyet ediyorlar insana, alırken insanın eli titrer mi yaaaa 😱
EXL | SRO | İŞKOLİK
N
Nebula ⭐ 19y
Beni teğet geçer artık içmiyorum...
İçmeyin şu zehiri ya 😜
S
Spa ⭐ 19y
yakında donumuzada zam yapacaklar merak etmeyin.. 😎
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
roket 40 içmek lazım direk gırtlak kanseri ahahaha şaka gibi ama bu kadar faiş zam olmamalı, hoş avrupada da sigara çok pahalı.
J
JawBreaker ⭐ 18y
İyi olmuş,daha geç ölürler artık.
B
Belarj ⭐ 17y
uZUN Marlbora 7 lira oldu babam hala bırakmaya niyetli değil 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
roket 40 içmek lazım direk gırtlak kanseri ahahaha şaka gibi ama bu kadar faiş zam olmamalı, hoş avrupada da sigara çok pahalı.

Ben kuyumcuda çalışırken üstad içiyordu bu sigarayı .. Demek direkt gırtlak kanseri, bıraktım orda işi gebersin o zaman en erkeninden hıyar 😁
EXL | SRO | İŞKOLİK
B
Black Rain ⭐ 19y
İçmiyordum, sevindim. 🍺
S
Spa ⭐ 19y

Geçinme şartlarıda ona göre 😎 bizim burda zam yapılır maaşa 30 veriyorsa 120 alır senden :))
J
Journalist ⭐ 19y
Pall Mall Black 5,25 olmuş 😢
T
Titanyum-X ⭐ 17y
Sarma For Ever 🤘
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Ule sigaraya bu kadar zam geliyor millet yine aç kalıp sigara içmeye devam edecek 😜 Bari maaşlara da zam yapılsa...

Ps: iyi ki içmiyorum 😆
[ek #12654]
P
Prada ⭐ 19y
Yeni rezidansımda sigara içmemek için buyuk söz verdim kendime haliyle gunde içtiğim sigara da 3-4 teke düştü 😜 Pekte koymadı bu zam bana 😎
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Yeni rezidansımda sigara içmemek için buyuk söz verdim kendime haliyle gunde içtiğim sigara da 3-4 teke düştü 😜 Pekte koymadı bu zam bana 8)

puahahahah

😁 😆
[ek #12654]

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: