Ailem sigara içtiğimi Bilmiyor Bende Eve Girdikten Sonra Odamdaki Çıkan Parkenin Altına Koyuyorum 😄 Ya Siz ?
Sigara Paketinizi Nerede Saklıyorsunuz?
· 39 Yanıt · 9.7K görüntüleme 0 okuyor
39 Yanıt
"] Ailem sigara içtiğimi Bilmiyor Bende Eve Girdikten Sonra Odamdaki Çıkan Parkenin Altına Koyuyorum 😄 Ya Siz ?
Şuna inanmaya başla bence elinde sonunda ailen sigara içtiğini öğrenecek
Benim sakladığım çok yer var apartmanda su vanalarının oraya saklıodum kapağı vardı kimse çakmıodu şimdi odamda bavulların arkaasına filan saklıyorum çoğu zaman cebimd kalıyor çünkü bizimkiler içtiğimi biliyor artık ^^
W
Weird Thoughts
⭐ 17y
ben biyere giderken çorabımın içine saklıyorum paketi 😆
Öyle bir derdim yok, mutluyum. Tavsiye ederim 🍿
M
MatthewMitchell
⭐ 19y
+1000000000000
Hello world
Cebime.
🎭
bir kere denemek için içtim, bir daha ağzıma almadım ^^. beğenmedim zaten 😆
@Alone
😁
B
Black Rain
⭐ 19y
Kullanmıyorum. Kullanmam! 😉
+1905
R
Rock'nRolla
⭐ 19y
Saklardım artık saklamıyorum 😊
eve sokmak ıcın kasıklarımın oraya koyuyorum eve gırınce 😄 Kıyafet dolabını en kosesıne koyuyorum 😊
P
Passsaport
⭐ 19y
eskiden bozuk bi printerım vardı onun içine koyuyodm nasıl olsa onunla hiç bi işimiz olmuyodu rahattım yani 😄 ama artık saklamak zorunda deilim bıraktım ve herkese tavsiye ederim !!!
R
Roland Deschain
⭐ 19y
yatakhanede: ranza kenarları, gitar kılıfı, gitar içi, yastık içi, rulokat kutusu, ayakkabı içi, ayakkabı kutusu... uzar gider bunlar 😁
evde: su vanasının dolabı favorim 😄
evde: su vanasının dolabı favorim 😄
Kullanıyorum , sigarasız yaşanmaz. Bana katılmayanlar olabilir zevk meselesidir. ^^
Oturdugumuz ev müstakil kıyafetlerimin arasında , gardırobumun üstünde veya bilgisayar masamın arkasına bant ile yapıştırırdım. Çatıda içerdim 😁
Oturdugumuz ev müstakil kıyafetlerimin arasında , gardırobumun üstünde veya bilgisayar masamın arkasına bant ile yapıştırırdım. Çatıda içerdim 😁
kullanmıyorum ama ailem kullanıyosun kandırma bizi diyo 😄
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Kullanmıyorum.Hiçbir sorunum yok.
Disco vb. ortamlarda arkadaşların yanında kullanırım. Kulak arkası yaparım ya da kot pantolonun en dar cebinde saklarım 😆
Kullanıyorum , sigarasız yaşanmaz. Bana katılmayanlar olabilir zevk meselesidir. ^^
+1 😄
-18 için kötü bir duygu olmalı.Babam benden sigara istiyor ben ne yapayım. xD
😄 😄 😄 😄
O
OneEyedJack
⭐ 19y
-18 için kötü bir duygu olmalı.Babam benden sigara istiyor ben ne yapayım. xD
Bana uzatıyordu ben napayım. 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap