Arkadaşlar ben şimdi şifremi felan msn de dahil herşeyi değiştirdim.ama şifrenin doğru oldugundan eminim siteye login olmuyor fakat botla girince o id pw ile oluyor.botun süresi bitince nasıl yapacam.bi yardım edin.
Şifremi değiştirdim ama sorun var.
· 14 Replies · 2.2K views 0 reading
14 Replies
S
silkroadonlinecomtr
⭐ 17y
SBot Şifresi Değiştirme
Şifreni neden değiştiremediğini anlamadım. Eski şifreyi bildiğine göre şifreni çok kolay değiştirebilirsin. Yeni şifreni seçerken 8 karakterden, harf ve sayılardan oluşmasına dikkat etmelisin.
Şifreni neden değiştiremediğini anlamadım. Eski şifreyi bildiğine göre şifreni çok kolay değiştirebilirsin. Yeni şifreni seçerken 8 karakterden, harf ve sayılardan oluşmasına dikkat etmelisin.
.
SBot Şifresi Değiştirme
😘 ❤️ 🍺 👍
SBot Şifresi Değiştirme
😘 ❤️ 🍺 👍
O kişinin dediği şifre değiştirme.ben değiştirdim şifreyi felan ama botla girince id pw yi kabul ediyor.ama siteye login olamıyorum.
Site admini ile görüşmen gerekir 😉
yaf ben yanlış e-mail yazmışım.2 tane alt tire koycağıma gitmişim 1 tane alt tire koymuşum.bunu aktivasyon kodunu gönderince anladım.beyler yardım edin napacağım.
üyelik hesabına gir profilden mail adresini değiştir yeni maile gelen yanıtı tıkla ve yeni mail actived olsun ^^
S
silkroadonlinecomtr
⭐ 17y
Arkadaşlar ben şimdi şifremi felan msn de dahil herşeyi değiştirdim.ama şifrenin doğru oldugundan eminim siteye login olmuyor fakat botla girince o id pw ile oluyor.botun süresi bitince nasıl yapacam.bi yardım edin.
Mail adresini değiştirdiysen yeni mail adresini onaylamamış olabilirsin. Mail adresine bir posta gelecek. Oradaki linki tıkla ve yeni mail adresini onayla.
Siz olayı tam olarak anlayamadınız. ben botu kullanıyolar diye değiştirdim id pw ve msn i.değiştirdikten sonra şimdi siteye login olamıyorum ama id pw ile botla girebiliyorum.siteye login olmam için o msn e gönderilen linke tıklamam lazım ama yanlış msn yazmışım.o yanlış olan msn de şuanlık kullanılıyor.yani olay böyle.
S
silkroadonlinecomtr
⭐ 17y
http://www.bot-cave.net/main/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=12
bu adresten gerekli bilgileri girerek email adresini değiştirebilirsiniz.
bu adresten gerekli bilgileri girerek email adresini değiştirebilirsiniz.
Sorunu çözdüm .nasıl çözdüğümü bilmiyorum ama çözdüm.
bişey sorucam.adamlar site deki nickimi ve botun nickini biliyorlar.adamlar botcave yetkilisi ile görüşüp botun accountunu felan alabilir mi ?
bişey sorucam.adamlar site deki nickimi ve botun nickini biliyorlar.adamlar botcave yetkilisi ile görüşüp botun accountunu felan alabilir mi ?
S
silkroadonlinecomtr
⭐ 17y
Hayır, accountu geri alabilmeleri http://www.bot-cave.net/main/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=12 adresindeki bilgileri bilmesi gerekiyor. Botusername ve forum username bilseler dahi accountu geri alamazlar. Ama şifreni bulurlarsa herşeyi yaparlar. O yüzden karmaşık bir şifre belirlemekte fayda var.
Hayır, accountu geri alabilmeleri http://www.bot-cave.net/main/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=12 adresindeki bilgileri bilmesi gerekiyor. Botusername ve forum username bilseler dahi accountu geri alamazlar. Ama şifreni bulurlarsa herşeyi yaparlar. O yüzden karmaşık bir şifre belirlemekte fayda var.
sağolasın.çok teşekkür ederim. 😘 ❤️
Log in to write a reply.
Log In