Icerige atla
Extraloob

Şifremi değiştirdim ama sorun var.

· 14 Replies · 2.2K views
S
stoRm OP ⭐ 19y
Arkadaşlar ben şimdi şifremi felan msn de dahil herşeyi değiştirdim.ama şifrenin doğru oldugundan eminim siteye login olmuyor fakat botla girince o id pw ile oluyor.botun süresi bitince nasıl yapacam.bi yardım edin.
14 Replies
S
SBot Şifresi Değiştirme

Şifreni neden değiştiremediğini anlamadım. Eski şifreyi bildiğine göre şifreni çok kolay değiştirebilirsin. Yeni şifreni seçerken 8 karakterden, harf ve sayılardan oluşmasına dikkat etmelisin.
S
stoRm OP ⭐ 19y
.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
SBot Şifresi Değiştirme

Şifreni neden değiştiremediğini anlamadım. Eski şifreyi bildiğine göre şifreni çok kolay değiştirebilirsin. Yeni şifreni seçerken 8 karakterden, harf ve sayılardan oluşmasına dikkat etmelisin.

😘 ❤️ 🍺 👍
S
stoRm OP ⭐ 19y
SBot Şifresi Değiştirme

😘 ❤️ 🍺 👍

O kişinin dediği şifre değiştirme.ben değiştirdim şifreyi felan ama botla girince id pw yi kabul ediyor.ama siteye login olamıyorum.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Site admini ile görüşmen gerekir 😉
S
stoRm OP ⭐ 19y
yaf ben yanlış e-mail yazmışım.2 tane alt tire koycağıma gitmişim 1 tane alt tire koymuşum.bunu aktivasyon kodunu gönderince anladım.beyler yardım edin napacağım.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
üyelik hesabına gir profilden mail adresini değiştir yeni maile gelen yanıtı tıkla ve yeni mail actived olsun ^^
S
Arkadaşlar ben şimdi şifremi felan msn de dahil herşeyi değiştirdim.ama şifrenin doğru oldugundan eminim siteye login olmuyor fakat botla girince o id pw ile oluyor.botun süresi bitince nasıl yapacam.bi yardım edin.

Mail adresini değiştirdiysen yeni mail adresini onaylamamış olabilirsin. Mail adresine bir posta gelecek. Oradaki linki tıkla ve yeni mail adresini onayla.
S
stoRm OP ⭐ 19y
Siz olayı tam olarak anlayamadınız. ben botu kullanıyolar diye değiştirdim id pw ve msn i.değiştirdikten sonra şimdi siteye login olamıyorum ama id pw ile botla girebiliyorum.siteye login olmam için o msn e gönderilen linke tıklamam lazım ama yanlış msn yazmışım.o yanlış olan msn de şuanlık kullanılıyor.yani olay böyle.
S
stoRm OP ⭐ 19y
Sorunu çözdüm .nasıl çözdüğümü bilmiyorum ama çözdüm.

bişey sorucam.adamlar site deki nickimi ve botun nickini biliyorlar.adamlar botcave yetkilisi ile görüşüp botun accountunu felan alabilir mi ?
S
stoRm OP ⭐ 19y
Hayır, accountu geri alabilmeleri http://www.bot-cave.net/main/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=12 adresindeki bilgileri bilmesi gerekiyor. Botusername ve forum username bilseler dahi accountu geri alamazlar. Ama şifreni bulurlarsa herşeyi yaparlar. O yüzden karmaşık bir şifre belirlemekte fayda var.

sağolasın.çok teşekkür ederim. 😘 ❤️

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: