Icerige atla
Extraloob

Şifre değişiyor.

· 14 Yanıt · 1.8K görüntüleme
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Arkadaşlar lanet botun şifresi değişilmişti neyse tekrar geri aldım botu pw değiştirdim bir süre sonra tekrar degişti şimid değiştiremiyorum. Bunu kim yapıyor olabilir ?
14 Yanıt
J
JetHomme ⭐ 19y
paypal TXN id ile değiştiriliyor.
F
FataLi ⭐ 16y
en son sbot aldıgın paypal adresini bilen birisi

muhtemelen o da sbot almıstır artık sen değişemezsin en son sbot alınan paypal adresini bilmen gerekli

eğer başkasına aldırdıysan o değişiyordur kesin
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Evet botu kendim almadıgım için efesan aracılıgıyla alıyordum öglende botum calındı diye İD istedim verdiler değiştim daha sonra tekrar deneyeyim dedim bişi olmasın sonra denedim gene çalınmış.

12:04) *qKHaN*: Sa
acaba sizden en son bot aldıgımda verdiginiz İD tekrar verebilir misinz ?
(12:05) http://www.efesancafe.n: Transaction ID: 7DR69625W35xxxxxx bu ne acaba ?
(12:05) *qKHaN*: bi dk
deniyeyim
(12:05) http://www.efesancafe.n: paypal msn mailto:[email protected]
(12:06) *qKHaN*: teşekkür ederim

Valla Biraz çelişkili gördüm bunları daha ister istemez İD mail verdiler. Daha Sonra gene calındı dedim hemen Eski id'yi verdiler.
H
H3rD3m ⭐ 16y
Kardeş msn adresini değiştir gözünden kçmş olablr
A
aids ⭐ 19y
Efesana bu konuda güvenmeyiniz.. Bir çok dedikodu dolaşıyor haklarında. Arkadaşın da sbot'a çöktüler =))
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Bot-cave'ye mail attım ingilizce olarak herşeyi anlattım ve suanda kullandıgıma dair bi resim yolladım bakalım nolucak.
A
aids ⭐ 19y
Dediğim gibi dikkat ediniz. Ve güvenilir sitelerden uzatınız hatta mümkünse paypaldan kendiniz..
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Acaba ilgilenir mi shiva ?
A
aids ⭐ 19y
Sanmıyorum. Çünkü haksız bir durumdasın 😊 Eğer e mail falan tutsa paypalldan hemen ilgilenir. ama dediğim gibi sanmıyorum =) Sen yinede bir şansını dene
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Neyseki eski bir new customer acc'mi buldum bunu Kemalist'in konusuyla insallah yapabilirimde kasmaya devam edebileyim.
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y
Yeni botuma kavuşmak için sadece bir kredi kartı lazım.

Sbot Yüklemeyi extraloob yapıyor mu acaba bu yöntemle ?

Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Neyseki eski bir new customer acc'mi buldum bunu Kemalist'in konusuyla insallah yapabilirimde kasmaya devam edebileyim.

yapmazsan biz 30 tl karşılığında yapıyoruz 😎
_
_By_DaDaSsS_ OP ⭐ 17y

yapmazsan biz 30 tl karşılığında yapıyoruz 8)

Yapamazsam ilk size gelicem Okan Bey 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: