Icerige atla
Extraloob

Sıcaklık değerleri :O

· 13 Yanıt · 1.1K görüntüleme
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Arkadaşlar arka planda world of tanks çalısıyor ve speed fan verilerine göre pc alev almış eekd1 Normal mi?

- Resim Silinmiş.
13 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
normal.
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
bende 98 derece diyor o neki 😄
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Valla hocalar world of tanks gibi bi oyun kasmaya basladı anlam veremedim 😄
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
benim sogutucum yetersiz fanim calismiyor 105i gordum, kapandi sonrada zaten 😄
Bu benim notebookun en soğuk halinden daha soğuk . 97-98 i görüyor rahat.
Z
Zippy ⭐ 15y
Valla hocalar world of tanks gibi bi oyun kasmaya basladı anlam veremedim :D

Hacım i5'de onboard ekran kartı oluyo.Muhtemelen onboard ile oynuyosundur oyunu.Ekrana sağ tıkla Değiştirilebilir grafikleri yapılandır de(eğer sağ tıkla çıkmıyosa ekran kartı arayüzünü aç) ve oyunların Yüksek performanslı GPU ile oynandığından emin ol muhtemelen kasma ondandır
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Valla hocalar world of tanks gibi bi oyun kasmaya basladı anlam veremedim :D

Hacım i5'de onboard ekran kartı oluyo.Muhtemelen onboard ile oynuyosundur oyunu.Ekrana sağ tıkla Değiştirilebilir grafikleri yapılandır de(eğer sağ tıkla çıkmıyosa ekran kartı arayüzünü aç) ve oyunların Yüksek performanslı GPU ile oynandığından emin ol muhtemelen kasma ondandır

Yok geforce calıstıgında klavyenin üst tarafında turbo ışığı yanıyor ordan anlıyorum da o ayarları yaptım zaten 😘

Kasma aç kapa yapınca gitti bu arada ashamed0003
L
Lordzek ⭐ 16y
Ben 100 dereceleri görüyorum 70 derecede göbek atıyorum sen ne diyosun
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Biride çıkıp "ben 1538 dereceyi görüyom işlemcim eridi havalandırmadan aktı sen ne diyon yeaa" demeden konuyu kilitlesem mi acaba?
Collapse
Collapse ⭐ 16y
sen ne diyon özgür ben odayı işlemcinin ısısıyla ısıtıyorum laptopun üzerinde çay demliyorum 😜

Ps; Özgür bo wot çalışmayı durdurdu hatası alıyorum nette bu hataya dair çözüm bulamadım yeniden kur demişler yeniden kurmayla çözülmüyormuş 🙄
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y

Ps; Özgür bo wot çalışmayı durdurdu hatası alıyorum nette bu hataya dair çözüm bulamadım yeniden kur demişler yeniden kurmayla çözülmüyormuş 🙄

Valla ben teknik konulardan pek anlamam oyunu yükledim basladım oynamaya 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Tam da dusundugum gibi 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: