Icerige atla
Extraloob

Yüksek sıcaklık sorunu

· 14 Yanıt · 2.0K görüntüleme
K
Kq5 OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

Arkadaşlar bu sorunu sık sık alıyorum.Fanlarım düzgün çalışıyor.Bilgisayar sıcak da değil.Ama bu hatayı alıyorum.Yardımcı olabilir misiniz ?
14 Yanıt
S
Akıllı Bilgisayarımış. Benimki böyle Bir Uyarı Veremez Eminim 🙄
0
0live ⭐ 19y
işletim sistemin nedir acaba ??
S
SwitchBack ⭐ 19y
Bu resim çekiLdiğinde arkadaşın yanında bende vardım hatta pcnin başında ben vardım biLiyorum nasıL bir işgencedir .... SürekLi bu hatayı veriyor oyun oynayamıyorsunuz ve fanLar düzgün bir şekiLde çaLışıyor gözüküyor .... Umutcum senin güç kaynağı fanında aşırı ısınma veya çaLışmama gibi probLem var mıydı ona bakmayı unuttum ... NasıL bakarı diyorsan kasanın arkada tarafında biraz üst kısımda bir fan oLması gerekiyor oraya bakmanı rica ediyorum ... ^^
S
SwitchBack ⭐ 19y
ßeyLer sorunu çözdüm ....... !! ^^ Umut msnden orada bir fanın oLmadığını veya çaLışmadığını söyLedin hemen srodaysan oyunu kapat yarın size geLiyorum pcyi DetaTeknik e götürüyruz :S ... Yoksa pcye aşırı zarar verirsin yanmaLara sebep oLursun bizim yusuf'unda Güç kaynağının fanı yanmıştı geçen gün istanbuL'a yoLLadı kasayı , 50 YTL ye değiştirdiLer umarım seninki koLayca değişebiLir ... :S
D
drotalion ⭐ 19y
yorumsuz. adam senin PC yi götürüyor...
S
SwitchBack ⭐ 19y
Çaktırma be hacım ... 😜 Gerçekten sorun o dediğim oLmasada zarar vermesede arkadaşın pcde rahat hareket etmesi veya oyun oynaması için götürmemiz gerekiyor ne yapsanızda etsenizde 😜
K
Kq5 OP ⭐ 18y
Semih(Jenna) seni psişik güçlerle selülit tedavisi yapan adamlara benzettim o.O
S
SwitchBack ⭐ 19y
Götüreceğin yere götür canım benim ... Srodayım yaLnız bırak beni ^o)
K
Kq5 OP ⭐ 18y
Fanlar düzgünce çalışıyor.İşletim sistemim Pentium (R) D 3.00 Ghz
0
0live ⭐ 19y
işlemci markaasını sormadım,,işletim sistemini sordum
S
Büyük İhtimal Ekran Kartının Isınmasından Kaynaklanan Bi Sorun Power Supply yi Yükselt Ve 1 2 Tane Fan Ekle Sorun Ekran Kartından Deilse Bile Sorun Düzelecektir...
Fanları Nereye Eklerim Dersen İslemciden Gelen Havaya Dısarıya Vermek İçin Ekleyebiirsin Bide Öne İçeriye Hava Veren Fan Takıp Arkayada Dısarı Veren Fan Takabilirsin...
M
Windows 'un şimdiye kadar böyle bir hata penceresi verdiğini görmedim. Ati ya da nvidia ekran kartlarının hata pencereleride buna benzemiyor kesinlikle.
Tavsiyem bu pencere çıktığı anda ctrl+alt+del tuşlarına basıp bu çıkan pencerenin "bunedir.exe" şeklinde ismine bak trojen olabilir.
X
XER0 ⭐ 19y
Format at

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: