X Xenas OP ⭐ 19y 17 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C cLonny ⭐ 18y 17 yil once #2 lol Helal samet 😄 güzel durmuş Shuuuppyy ismi :p TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O OneEyedJack ⭐ 19y 17 yil once #3 Tebrikler. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xenas OP ⭐ 19y 17 yil once #4 lol Helal samet 😄 güzel durmuş Shuuuppyy ismi :pEywallah sağol artık böyle güzel duruo bu isim ilk hedef Shaitan xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xenas OP ⭐ 19y 17 yil once #5 Tebrikler.Thx. ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Grim_Thuq ⭐ 18y 17 yil once #6 41k exp vermiş lord zuhaha TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B bannedddd ⭐ 19y 17 yil once #7 Tebrikler ve partysiz aldın helal doğrusu. :)) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Crumby_ ⭐ 19y 17 yil once #8 4 ever Shuuuuppyy :D:D tebrikler samet TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xenas OP ⭐ 19y 17 yil once #9 Eywallah Teşekkür ederim Thieflik ile uniq serisi devam edicektir xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SilenTT ⭐ 19y 17 yil once #10 ben bunu gördüümde kim bu demiştim 😄tebrikler... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xenas OP ⭐ 19y 17 yil once #11 ben bunu gördüümde kim bu demiştim 😄tebrikler...Herkes öyle dedi xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jason Walker ⭐ 19y 17 yil once #12 Bence char güzel olduğu için nick güzel duruyor.Güzel charda güzel nick olur. 😊Ps:Zaten shupy güzel olmuş. 😁Tebrikler... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 17 yil once #13 Tebrıkler .Cok Guzel Cıkmış.Sen Oturuyosun Sen Kesiyosun 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xenas OP ⭐ 19y 17 yil once #14 Teşekkürler arkadaşlar ^^ bi kerede oturarak keseyim dedim:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _JanissarY_ ⭐ 18y 17 yil once #15 tebrıkler hocam bıde gorunmez olmussun ya bıseyı unutmussun KEDİ acık kalmıs 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K kral_tr ⭐ 18y 17 yil once #16 Güzel TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil