Icerige atla
Extraloob

Shaqof - Silah benim elimde

· 8 Yanıt · 3.0K görüntüleme
H
HnTRue OP ⭐ 18y

Selamün aleyküm arkadaşlar..Kardesim gibi sevdiğim kankamın yaptığı yeni parçalarından bir tanesini sizlerle paylaşmak istedim.Parçanın kaydı SSR da alınmıştır.Mix işlemi Sencer Gordo'ya aittir.

Dinleyip yorumlarsanız sevinirim.Keyifli Dinlemeler ..

Myspace Link : http://www.myspace.com/shaqofrap

Download : http://rapidshare.com/files/371948118/Shaqof_-_Silah_Benim_Elimde.mp3.html

Virüs taramasınıda koymak isterdim ama nasıl yapıldıgını bilmediğim için koyamadım

Umarım Beğenirsiniz pray:

Saygılarımla
8 Yanıt
D
Dark_Race ⭐ 18y
nakaratı biraz kötü
*
Nakarat biraz kötü olmuş 🤔 + Kayıtı nerde alıyorsun ?
H
HnTRue OP ⭐ 18y
south station records
*
south station records

Bizimkisi Karadeniz'in En iyi 2. Stüdyosudur. 1. Transpoze Records ^^

Kendini biraz daha geliştirmen lazım + Rap ortamının içine at kendini yeni rapcilerle tanıs Ortamını kur Başarılar Dilerm 😘 ❤️
*
Tavsiyem ; Kendine çekici ve güzel yeni bir Mahlas bul 👍
H
HnTRue OP ⭐ 18y
south station records

Kendini biraz daha geliştirmen lazım + Rap ortamının içine at kendini yeni rapcilerle tanıs Ortamını kur Başarılar Dilerm 😘 ❤️

Yeni başlagımız için böyle daha ilerde daha güzellerini yapıcaz umarım..

Abilerim sağolsun onların arasında geliştiriyorum kendimi yeni rapcilere ihtiyaçım oldugunu sanmıyorum:) 😘
*
south station records

Yeni başlagımız için böyle daha ilerde daha güzellerini yapıcaz umarım..

Abilerim sağolsun onların arasında geliştiriyorum kendimi yeni rapcilere ihtiyaçım oldugunu sanmıyorum:) 😘

Yanlış anladın yeni rapcilerler tanışki zirveye tırmanman hızlansın daha çok Rap ortamın olsun

Ps : Kendine yeni ve hos bir mahlas bul derim 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: