B BlackMamba24 OP ⭐ 18y 14 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
D DemonBoy ⭐ 18y 14 yil once #2 Demon ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K KeepinGS ⭐ 16y 14 yil once #3 Güzel dusunmussun konuyu :)) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Jumper41 ⭐ 16y 14 yil once #4 Sevdim bunu:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y Yabuzaa ⭐ 16y 14 yil once #5 hehe TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Genie ⭐ 16y 14 yil once #6 buga sokup keseydin 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FruitFly ⭐ 18y 14 yil once #7 Akıl dolu başlığın , görseli taçlandırmış doğrusu 🎭 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BlackMamba24 OP ⭐ 18y 14 yil once #8 Akıl dolu başlığın , görseli taçlandırmış doğrusu 🎭teşekkürler 😘 devamı 🤤 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A amentes321 ⭐ 15y 14 yil once #9 kaç ex geldi 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SuN_sTaFF ⭐ 15y 14 yil once #10 Düşünülerek açılmış güzel bir başlık ve akıllı bir extraloob üyesi 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A amentes321 ⭐ 15y 14 yil once #11 sun-stafa katılıyorum.. 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A apoo58 ⭐ 16y 14 yil once #12 biz açsak mal mal yorumlar yaparsınız TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BlackMamba24 OP ⭐ 18y 14 yil once #13 biz açsak mal mal yorumlar yaparsınız 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Assue ⭐ 15y 14 yil once #14 işte bu harika =) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A amasya1993 ⭐ 17y 14 yil once #15 biz açsak mal mal yorumlar yaparsınızazuahahahahaa lan hiç güleceğim yoktu ya :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hanry006 ⭐ 16y 14 yil once #16 2 Gün Önce Kıonuya Şöyle Bir Baktım Acıkcası Göremedım 😁 Bugun Bida Baktım. Başlık ve Resmin Uyumu Mükemmel 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Metamorph ⭐ 19y 14 yil once #17 Akıl dolu başlığın , görseli taçlandırmış doğrusu 🎭teşekkürler 😘 devamı 🤤güzel bir uyum.^^ps: o nedir ya ss'de sen hariç herkes bizim guildden BlackArmy ftw ^^ 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A apoo58 ⭐ 16y 14 yil once #18 havasını da attı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil