Icerige atla
Extraloob

İşte yeni unique yi bot yatırdı (Şeytan)

· 38 Yanıt · 4.9K görüntüleme
_
_UzZy_ OP ⭐ 18y
Bu Seferde şeytanı bot yatırdı sabah saat 5,47 gibiydi bi baktım seytan öldü dedi hemen öldürene baktım bot 😄
botlar bile unique öldürüyor bi günde bana nasip olur inş.
- Resim Silinmiş.
38 Yanıt
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Botun Saytanı Yastırması İmkansız Gibi Ve Bot Olfugunu Nereden Anladın?
_
_UzZy_ OP ⭐ 18y
aga sen hiç adını anlamsız yaparmısın örneğin "sasdasdfdgfd" die yaparsan senle konuşmazlar ben bi kez dier çarımın adını öle yaptım adamlar cevap vermiyor bot yazı yazınca sana gold bot bişiler yazar hem adamlar bot kasıyor artık sen düşün
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Botla Kastıkları Dogrudur Fakat Adamın yüksek Lwl Olması Lazım
Snn Mantığın İle Adaman 80+ olması Lazımki O taraflarda Bota Bıraksın Demekki Burdan Cıkan Sonuç Adamın Ya Bot Olmadıgı Yada Botu Stoplayp Öyle Kestiğidir.
S
SilenTT ⭐ 19y
Snn Mantığın İle Adaman 80+ olması Lazımki O taraflarda Bota Bıraksın Demekki Burdan Cıkan Sonuç Adamın Ya Bot Olmadıgı Yada Botu Stoplayp Öyle Kestiğidir.

Çok doğru sölüyor ?!!!!!!!
D
DaRKWaTcH ⭐ 19y

zaten o botlar gp de yatıor seytandamı yatmıcaklar ?!!!!!!. ?!!!!!!.. ?!!!!!!... 😄
S
Bu Seferde şeytanı bot yatırdı sabah saat 5,47 gibiydi bi baktım seytan öldü dedi hemen öldürene baktım bot 😄
botlar bile unique öldürüyor bi günde bana nasip olur inş.
- Resim Silinmiş.

Hehe o bot değil, yabancı bi kız full int bowcu ben tanıyorum para botu nasıl kescek shaitanı aklın eriyomu :D
B
bannedddd ⭐ 19y
Ne botu saçmalama. 😄
M
Misproject ⭐ 19y
şahsen ben goldbotçu olsam çarı roc mountain e koymam.orası bot için çok uzak hem onlar kendinden kaç lwl düşük canavara koyuyolar
E
EnDZoNe ⭐ 19y
adam 15 kere lord kesmiş 😁
U
Uykucu ⭐ 19y
Bot Olamaz.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Kesmeside İmkansız .
M
mesut_xD ⭐ 18y
ikincisi botlar güçlü canavarların yanında cıkan ezik yaratığa donerler en güçlüsü seytan oluduna gore yanındakileri temizliyip kesmesi lazım onun için bot deiL :?! :?!!
L
LiFeGuaRD ⭐ 19y
yha yabancı bi dilde nick yasmış adam kendine bot flmn diil
L
Leet1 ⭐ 19y
Kesinlikle Bot degil.Saçma isim koymasıda onun tercihidir ( belki kendi dilinde anlamlıdır)
X
Xanthos ⭐ 19y
aga sen hiç adını anlamsız yaparmısın örneğin "sasdasdfdgfd" die yaparsan senle konuşmazlar ben bi kez dier çarımın adını öle yaptım adamlar cevap vermiyor bot yazı yazınca sana gold bot bişiler yazar hem adamlar bot kasıyor artık sen düşün

senin oyundaki adına bakıyorum, bi de Shaitan'ı kesen kişinin adına bakıyorum. Onun adı seninkinden daha mantıklı sanırım.En azından kendi dilinde yazmış.Büyük ihtimalle Polonyalı...
A
Audrey ⭐ 19y

senin oyundaki adına bakıyorum, bi de Shaitan'ı kesen kişinin adına bakıyorum. Onun adı seninkinden daha mantıklı sanırım.En azından kendi dilinde yazmış.Büyük ihtimalle Polonyalı...

aynen öyle ?!!!!!! :x
T
Sen rev6dan adama baktınmı elinde 76+4 bow var üstü full +4 garment set hiçte kötü deil ve bu bot deil tmm mı botlar npc giyinir

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: