sanal alemde bu tür online ibadetlerin yeri çoktur. bkz:
Şimdi senden 1 DakikaNi alabilirmiyim Allah (CC) ve Peygamber Efendimiz (SAV) için ..
Peygamber Efendimiz için 1 Salavat Getir (Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed)
Bunu 5 farklı bağlantı / video / değil / resim altına yapıştır, 5 sayısı önemli değil, belki de yapıştırdığın kadar fazla kişi sayende salavat getirecek ve aynı şekilde bir o kadar fazla sevap kazanacaksın inşallah ..
Biz 5 altına yapıştırsan Bu yazıyı bağlantı hesapladk ...
5 Bağlantıdan Toplam 5 Kişi Salavat getirip Beş Farklı yaz Altına Yapıştırsa ve bu Döngü En Az 5 Kez Sürse,... Devamını Gör... Devamını Gör... Devamını Gör
5x5 = 25
25x5 = 125
125x5 = 625
625x5 = 3.125
3125x5 = 15.625
Bak getirildi ve inşallah ne kadar sevap işlemiş oldun =) 15.625 kez salavat sayende
Şimdi ister birkaç farklı bağlantı altına yapıştır bunu
sevap kasmak
· 14 Replies · 2.2K views 0 reading
14 Replies
Şimdi şunlardan tanıdığım herkese göndersem bir tane de ben yazsam arkadaşlar da onu dağıtmış olsa cennet garanti lan?!?
Önemli olan niyettir.
Önemli olan niyettir.
İsa seni kutsasın istiyorsan ISA yaz 3564'e yolla isa seni kutsasın
B
Black Rain
⭐ 19y
Pek mantıksız.
1 sevap kastım 1 de başkasına söyledim 1 söylenen 9 kişiye ulaşırmış etti mi 10 kişi 1 de ben 11 sevap 10 sevaptan bana %20 gelse 5 sevap 1 de ben 6 sevap güzel iş.
Botu yok mu bunun? Ben elle kasamıyorum da cool2:
S-bot uyumlu bir eylemdir. Sbot'un çalışabilme sebebi baş harfinin sevap kelimesiyle aynı harf olmasıdır. Bu bir paradox mudur,değildir.
N
NighTwaLkeR
⭐ 19y
Hayatımda böylesine saçma bir ifade duymadım..
Online oyunlara fazla kafa yormamak lazım aslında...
[ek #12654]
E-mailden facebook'a zıplamış amele insanların uğraştığı aptal bir iş.
Gereksiz islevlerden biri.
Bilgisayarın dini imani olmaz dedirten bir eylem.
bknz: 10 kişiye göndermessen taş olursun.
bknz: abi 5k sevap yollasana, cennete gidecem de.. 😆
Log in to write a reply.
Log In