arkadaslar bugun rev6 ya baktım bayaıdr oyuna gırmıyorum serverler bos takıp ettım hep boyle sebebını bılen var mı? ❓
serverler neden boş !!!
· 29 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
Bende uzun zamandır oynamıyorum fakat duyumlarım kadarıyla serverlara çok fazla gm atanmış ve goldbotlar sürekli banlanıyorlar,bu yüzden serverlar boş ^^
Bende uzun zamandır oynamıyorum fakat duyumlarım kadarıyla serverlara çok fazla gm atanmış ve goldbotlar sürekli banlanıyorlar,bu yüzden serverlar boş ^^
:))
[
[GM] Essence
⭐ 17y
Hep boşalmasını istiyordunuz
Boşaldı şimdi neden boşaldığını soruyorsun 😜
Boşaldı şimdi neden boşaldığını soruyorsun 😜
memnun değilsin galiba xD
[
[GM] Essence
⭐ 17y
@Brown
Yoo nerden çıkardın 😜
Yoo nerden çıkardın 😜
bro beyzadeye dedım ben 😆 😆 🎅
[
[GM] Essence
⭐ 17y
@Brown
Çıkayım ben topicden 😜
Çıkayım ben topicden 😜
yoq bnde bosalmasını ısterım bu bole hep devam eder mı ona gore pc ye tekrar sro yu yuklıcem 😉
Üzümünü ye bağını sorma. 😆
M
MeraclituS
⭐ 19y
joymax once yeni guvenlik sistemi getirdi 1 hafta sonra bunu kirmayi basardilar fakat gm ler toplu ban atiyorlar. bakarsaniz sitelere gold fiyatlari aldi basini gidiyor
Gold Botlar Banlanmadı Kill Client Çalışmadığı İçin Gold Botlar Oyuna Giremiyor Nedeni O Eğer Kill CLient Gelirse Gold Botlarda Geri gElir
evet GM çok var Böyle olsun Daha İyi 😉 😄
10 dk de bir yeni gm giriyor oyuna.Hangisi trowzeen acaba 🙄
ben daha hiç gm göremedim oyunda 😜
Oyunda bende görmüyorum Yukarda Bildiri Diğe Çıkıyorum Bizim Türk GM Hangisi Acaba :S
beyler aranızda oyuna gıren vardır ıllakı goldbot gordunuz mu hıc oyundalar mı gene ?
_
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Ufak ufak giriyorlar yav .
Ufak ufak giriyorlar yav .
yemınle mıllet bıktı bunlardan yaw
Şu anda giremezler oyuna.Goldbotlar clientless halinde giriyor.Sroda clientlessi engellediği için şu anda imkansız gibi bişi...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap