Icerige atla
Extraloob

serverler neden boş !!!

· 29 Yanıt · 2.5K görüntüleme
B
beyyz OP ⭐ 17y
arkadaslar bugun rev6 ya baktım bayaıdr oyuna gırmıyorum serverler bos takıp ettım hep boyle sebebını bılen var mı? ❓
29 Yanıt
J
Josephine ⭐ 17y
Bende uzun zamandır oynamıyorum fakat duyumlarım kadarıyla serverlara çok fazla gm atanmış ve goldbotlar sürekli banlanıyorlar,bu yüzden serverlar boş ^^
I
IslamicCc ⭐ 19y
Bende uzun zamandır oynamıyorum fakat duyumlarım kadarıyla serverlara çok fazla gm atanmış ve goldbotlar sürekli banlanıyorlar,bu yüzden serverlar boş ^^

:))
[
Hep boşalmasını istiyordunuz
Boşaldı şimdi neden boşaldığını soruyorsun 😜
B
Brown ⭐ 18y
memnun değilsin galiba xD
[
@Brown
Yoo nerden çıkardın 😜
B
Brown ⭐ 18y
bro beyzadeye dedım ben 😆 😆 🎅
[
@Brown
Çıkayım ben topicden 😜
B
beyyz OP ⭐ 17y
yoq bnde bosalmasını ısterım bu bole hep devam eder mı ona gore pc ye tekrar sro yu yuklıcem 😉
I
ironEyE ⭐ 18y
Üzümünü ye bağını sorma. 😆
M
MeraclituS ⭐ 19y
joymax once yeni guvenlik sistemi getirdi 1 hafta sonra bunu kirmayi basardilar fakat gm ler toplu ban atiyorlar. bakarsaniz sitelere gold fiyatlari aldi basini gidiyor
0
0sse.mp3 ⭐ 18y
Gold Botlar Banlanmadı Kill Client Çalışmadığı İçin Gold Botlar Oyuna Giremiyor Nedeni O Eğer Kill CLient Gelirse Gold Botlarda Geri gElir
D
d4rkw0r1d ⭐ 18y
evet GM çok var Böyle olsun Daha İyi 😉 😄
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
10 dk de bir yeni gm giriyor oyuna.Hangisi trowzeen acaba 🙄
Z
Zeratul ⭐ 18y
ben daha hiç gm göremedim oyunda 😜
D
d4rkw0r1d ⭐ 18y
Oyunda bende görmüyorum Yukarda Bildiri Diğe Çıkıyorum Bizim Türk GM Hangisi Acaba :S
B
beyyz OP ⭐ 17y
beyler aranızda oyuna gıren vardır ıllakı goldbot gordunuz mu hıc oyundalar mı gene ?
_
Ufak ufak giriyorlar yav .
B
beyyz OP ⭐ 17y
Ufak ufak giriyorlar yav .

yemınle mıllet bıktı bunlardan yaw
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Şu anda giremezler oyuna.Goldbotlar clientless halinde giriyor.Sroda clientlessi engellediği için şu anda imkansız gibi bişi...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: