Icerige atla
Extraloob

"Serverlar Neden Kalabalık" sorusuna joymax ın cevabı

· 45 Yanıt · 9.5K görüntüleme
I
iwontcry4u OP ⭐ 19y
Yeni gelen e-mail sistemiyle sro ya soru sormahakkımı kullandım we sordum..
CEVAP:
Why is the server crowded?
Sorunun nedeni:server is crowded because there is a max amount of users in game. When logging into a crowded server you have a higher chance of being disconnected and it can take longer to login.
Çözüm
1. Buying a Premium Ticket will give you Preferred access no matter the server traffic.

Sorunn nedeni:Serverlar dolu çünkü kullanıcı sınırı max seviyede.Kalabalık servera girişte dc yeme riskin artar

Çözüm:
1.Premium almak server trafficten etkilenmeni önler.-.- 😐 -.-

Bu mudur oyun?...
45 Yanıt
.NET
.NET ⭐ 19y
Valla budur 😆
[F New]Solo Gitarist
A
AchillesTR ⭐ 17y
eee adamlar para icin yakında ...nü vricek
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Joymax'ın oynunu oynuyorsan Joymax'ın kurallarına uyacaksın 😉
[ek #12654]
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Joymax'ın oynunu oynuyorsan Joymax'ın kurallarına uyacaksın ;)

Bu kadar basit. 😉
2
2hoT4U ⭐ 18y
iyice paraya döktüler işi ..k gibi para var adamlarda hala daha nasıl para kazansak die bakıolar
E
EviLQin ⭐ 19y
Adamda bu oyundan para kazanmak istiyor mecbur yapacaklar ..;)
I
iwontcry4u OP ⭐ 19y
Adamda bu oyundan para kazanmak istiyor mecbur yapacaklar ..;)

onlar parasını zaten kazanıyor, login sistemini de değiştirerek daha fazlasını istediklerini belli ettiler.
F
fener1907 ⭐ 19y
Valla budur 😆
E
EviLQin ⭐ 19y
Wallaha Ben bu oyunu yapmıs olsam bu oyunu paralı yaptırırdım.. adamlar ilk önce fazla bişi beklemiyordular oyundan sonradan oyuncuklar çoğaldı onlarda parasına para katmak istiyor ve bunu paralı yapmayıp bu şekilde yapıyorlar herkez ayda 22,5tl sine kıyıp alsın Premiunu ozaman yada alsınlar sbot denesin 😉
R
Ah Ah Günlük Premiumlar Cıksa Spr Olur 😄
B
Premiumları geç , Knight Online gibi serverlerde 1 - 2 - 3 olsa daha da güzel olur ^^
M
ManlY ⭐ 18y
Adamların kafa deli gibi paraya çalışıyo onun için yaptıkları şeyleri biz yaşıyoruz onların umrunda olmaz ki...
|
oyuna sabit ücret ödeyip ıtem mall dakı bazı seylerden ucretsız yararlansak cok ıyı olur
Hem coluk cocuk oynamaz kafamız rahat olur.
N
northstar1 ⭐ 19y
constantıne tenha yerlere bak arastr en az bı arada 500tane 1lwl car var oyunu bılerek kendılerı dlduruyorlarrrrrrrrr serefszler:D
.NET
.NET ⭐ 19y
constantıne tenha yerlere bak arastr en az bı arada 500tane 1lwl car var oyunu bılerek kendılerı dlduruyorlarrrrrrrrr serefszler:D

Ne tenhası meydanda dahi varlar 😄
[F New]Solo Gitarist
I
Adamda sonuçta evine ekmek götürüyor bu işle.
Ps:Büyük ve kalınca bir ekmek 😜
O
Valla budur 😆
D
DemonBoy ⭐ 18y
ii ce paraya döktüler oyunu :?
R
RHODOK ⭐ 18y
iyice paraya döktüler işi ..k gibi para var adamlarda hala daha nasıl para kazansak die bakıolar

nerden biliyon b.k gibi para olduğunu bu adamlar çalışanlara maaş vermiyomu serverlar için dünyanın parasını harcamıyomu(bina masraflarını saymıyorum bile 😆 )

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: