Oyuna şuan giremiyorum server inspection uyarısı alıyorum acaba herkestemi aynı sorun var :?
Serverlar kapandımı ?
· 17 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
T
thefearless
⭐ 18y
Evet oyun şuan kapalı 👍
salı da değil bugün neyin bakımı 😞
ilginctir rev6 da acılmıyor
U
unique4ever_
⭐ 18y
hyr beyler oyunda arkadaşlarım var şuan ama bende giremiorum
rev6 giremiom
maillerime bakamıom
galiba ttnette bi sorun var
rev6 giremiom
maillerime bakamıom
galiba ttnette bi sorun var
haRbidénnn néyin ßakımı ßu Yha...!!! Yhéni Pré féLan qéLécéq dié duyumLar aLıodmm... Acaba Doqrumydu!!! ßu Arada sronun qiriş déişiqLiqi Süpérr oLduu (::)
😴 😴 🙏
😴 😴 🙏
K
karincakyhn
⭐ 17y
silkroadın sitesine ve oyuna girememeye saat 10:10 da başladım ( bundan önce oyundaydım )
ne oluyo anlamadım
ne oluyo anlamadım
U
unique4ever_
⭐ 18y
yaf millet oyunda
haRbidénnn néyin ßakımı ßu Yha...!!! Yhéni Pré féLan qéLécéq dié duyumLar aLıodmm... Acaba Doqrumydu!!! ßu Arada sronun qiriş déişiqLiqi Süpérr oLduu (::)
😴 😴 🙏
Bu nasıl bir yazıdır ? Okurken yoruldum. :?
sj sroda da kapandı !!!
U
unique4ever_
⭐ 18y
check mheck yok yaf ttnet gitti:D
ne ilginçtirki 😄 silkroadların bir kısmı kapalı [sunsro , ecsro , isro ] ttnette sorun olabilir . Google bile açılmıyor :S
U
unique4ever_
⭐ 18y
netimizde sorun var arkadaşlar:)
oquyamadıysn oquma biradér o Zman ßHén böyLé yazıormm
iLqinç ama bi kısım oyunda bi kısım déiL ama gözünüz aydınn start qéLdii saat 11.10 qéçiorr 😉
iLqinç ama bi kısım oyunda bi kısım déiL ama gözünüz aydınn start qéLdii saat 11.10 qéçiorr 😉
😴 😴 🙏
hayır beyler yanlışınız var oyun açık bende oynuyorum.
Ps: yazık ya harbiden yazık yazıya bak.Birde düzeltmiş nereye gidiyor bu genclik :S
H
herocum_trrr
⭐ 18y
😴 😴 🙏
adam gibi yaz erkek ol az
😴 😴 🙏
türkçeyi katletmişssin ya
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap