Icerige atla
Extraloob

Serverlar kapandımı ?

· 17 Yanıt · 1.4K görüntüleme
C
Castiela OP ⭐ 18y
Oyuna şuan giremiyorum server inspection uyarısı alıyorum acaba herkestemi aynı sorun var :?
17 Yanıt
T
Evet oyun şuan kapalı 👍
C
Castiela OP ⭐ 18y
salı da değil bugün neyin bakımı 😞
S
Sparky ⭐ 19y
ilginctir rev6 da acılmıyor
U
hyr beyler oyunda arkadaşlarım var şuan ama bende giremiorum
rev6 giremiom
maillerime bakamıom
galiba ttnette bi sorun var
W
Wrestler ⭐ 19y
haRbidénnn néyin ßakımı ßu Yha...!!! Yhéni Pré féLan qéLécéq dié duyumLar aLıodmm... Acaba Doqrumydu!!! ßu Arada sronun qiriş déişiqLiqi Süpérr oLduu (::)

😴 😴 🙏
K
silkroadın sitesine ve oyuna girememeye saat 10:10 da başladım ( bundan önce oyundaydım )

ne oluyo anlamadım
U
yaf millet oyunda
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
haRbidénnn néyin ßakımı ßu Yha...!!! Yhéni Pré féLan qéLécéq dié duyumLar aLıodmm... Acaba Doqrumydu!!! ßu Arada sronun qiriş déişiqLiqi Süpérr oLduu (::)

😴 😴 🙏

Bu nasıl bir yazıdır ? Okurken yoruldum. :?
R
Relax ⭐ 17y
sj sroda da kapandı !!!
U
check mheck yok yaf ttnet gitti:D
C
Castiela OP ⭐ 18y
ne ilginçtirki 😄 silkroadların bir kısmı kapalı [sunsro , ecsro , isro ] ttnette sorun olabilir . Google bile açılmıyor :S
U
netimizde sorun var arkadaşlar:)
W
Wrestler ⭐ 19y
oquyamadıysn oquma biradér o Zman ßHén böyLé yazıormm

iLqinç ama bi kısım oyunda bi kısım déiL ama gözünüz aydınn start qéLdii saat 11.10 qéçiorr
😉
E
eLempTRa ⭐ 18y

😴 😴 🙏

hayır beyler yanlışınız var oyun açık bende oynuyorum.
Ps: yazık ya harbiden yazık yazıya bak.Birde düzeltmiş nereye gidiyor bu genclik :S
H

😴 😴 🙏

adam gibi yaz erkek ol az
G
gokhan50 ⭐ 18y

😴 😴 🙏

türkçeyi katletmişssin ya

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: