Icerige atla
Extraloob

Serverinize Ücretsiz Logo Yapıyoruz!

· 11 Yanıt · 6.8K görüntüleme
Maynard
Maynard OP ⭐ 14y

Server kurduğunuz fakat logonuz hazır değil mi?
Tasarımcıya vereceğiniz bütçeniz sıkıntı mı?
Extraloob.com için hazırladığım 3 logodan birini seçin ve server ismini yorum olarak atın..
Gerisi bizde 🍺

Tasarım Sokağı & EXL ailesi iyi forumlar diler ❤️
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
11 Yanıt
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Ücretsiz olmasına rağmen güzel tasarımlar, paylaşım için teşekkürler 🫡
EditMeNn
EditMeNn ⭐ 9y
sa kardeşim BeSro Uranus yaparmısın şimdiden teşekkür ederim
alkis:
Maynard
Maynard OP ⭐ 14y
sa kardeşim BeSro Uranus yaparmısın şimdiden teşekkür ederim
alkis:

Hangisini istiyorsunuz?
EditMeNn
EditMeNn ⭐ 9y
3 numara efem
Maynard
Maynard OP ⭐ 14y
Buyrunuz; @ZlaTan YavuzO
EditMeNn
EditMeNn ⭐ 9y
sağolun efem
vsroeditor.com
Forumdaki diğer paylaşılan ücretsizlere göre çok sade kalmışlar lakin yinede emeğine ve düşüncene sağlık. Daha iyileri gelirse güzel olur 😊
Psd olarak paylaşırsanda bilenler farklı renk tonlarında işleyerek kendilerine özgü birşeyler yapabilir.
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.
Maynard
Maynard OP ⭐ 14y
Forumdaki diğer paylaşılan ücretsizlere göre çok sade kalmışlar lakin yinede emeğine ve düşüncene sağlık. Daha iyileri gelirse güzel olur 😊
Psd olarak paylaşırsanda bilenler farklı renk tonlarında işleyerek kendilerine özgü birşeyler yapabilir.

Hocam ücretsizler için tasarladığım şeyler bunlar diğer tasarladıklarım ücrete tabir olduğu için ücretsizlere koymak istemedim. PSD olayınıda ilerleyen günlerde belki paylaşabilirim.
vsroeditor.com
Anladım ve biliyorum hocam. Emeğine sağlık, bunu düşünmen bile diğer bencil tasarımcılara bir ders olsun. Tekrardan emeğine sağlık, psd paylaşımı yaparsan şahsım adına güzel olur.
Farklı renk tonlarında, farklı degrade ile güzel şeyler çıkar bunlardan.
[F 197, 28)]vsroeditor.com | [/COLOR][F Developer & PK2 Editör | Sunucu, Guard, Event Bot, Kurulum, Eğitim vb.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: