Icerige atla
Extraloob

Serverınıza Ücretsiz Logo

· 75 Yanıt · 68K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Yabancı forumda birisi paylaşmış bu hazır logoları PSD halinde , hem PSD halini paylaşıyorum hemde ben yapamam , photoshop bilgisayarımda yok diyenler için ücretsiz olarak server isminizi düzenliyorum. Tek yapmanız gereken serverınızın ismini yazıp hangi logoyu istediğinizi söylemeniz.

1
6a-min.png
2
2-min.png
3
3-min.png
4
4-min.png
5
5-min.png
6
grentia-min.png
6.logo "Mahmoud Abosrea" isimli Grafikere aittir , ücretsiz paylaşılmıştır. Çalışmasını beğenenler ismine tıklayıp facebook adresinden iletişime geçip , ücretli çalışma yaptırabilir.
1,2,3,4,5 numaralı logolar da "DJITeX Network" e aittir , özel , ücretli çalışma istiyorsanız facebook adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Dosyalar (6)
75 Yanıt
RanstaMonsta
Güzel hizmet. 2 numaralı favorim 👍
W
WorldSilkroad Logomuzu yaparmısınız?
Rica Etsem
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
WorldSilkroad Logomuzu yaparmısınız?
Rica Etsem

Hangisini istiyorsunuz ?
W
En üstteki olursa iyi olur.
1.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
En üstteki olursa iyi olur.
1.

Risen Logo-min (2).png
Dosyalar (1)
W
.

Teşükkür ederim.
D
DellySro ⭐ 12y
MabelSro olarakta bi logo yapabilirmsinz acaba
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
MabelSro olarakta bi logo yapabilirmsinz acaba

Geç olsun güç olmasın.
mabel-min.png
Dosyalar (1)
F
farmakom ⭐ 10y
Merhabalar Rica Etsem Gobi Sro Olarak 4. Resmi Tasarlarmısınız Çok Teşekkür Ediyorum Şimdiden
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Merhabalar Rica Etsem Gobi Sro Olarak 4. Resmi Tasarlarmısınız Çok Teşekkür Ediyorum Şimdiden

Rica ederim ,

gobi-min.png
Dosyalar (1)
F
farmakom ⭐ 10y
Rica ederim ,

gobi-min.png

Eline Koluna Sağlık Çok Teşekkür Ederim
yunusemre3434
Merhabalar Rica Etsem FightClubSro Olarak 1. Resmi Tasarlarmısınız Çok Teşekkür Ediyorum Şimdiden
valuerammm
Merhabalar PamukSro Online için 2. logoyu yapabilirmisiniz acaba şimdiden teşekkürler
F
Merhaba Liberty Sro Online Yaparmısın ? no 4 bide nasıl yapıyorsun bizede söylermisiniz ?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Merhabalar Rica Etsem FightClubSro Olarak 1. Resmi Tasarlarmısınız Çok Teşekkür Ediyorum Şimdiden

fight-min.png
Merhabalar PamukSro Online için 2. logoyu yapabilirmisiniz acaba şimdiden teşekkürler

pamuk-min.png

Merhaba Liberty Sro Online Yaparmısın ? no 4 bide nasıl yapıyorsun bizede söylermisiniz ?

liberty-min.png

Zor bir olay değil , bilgisayarına photoshop indir , linkten psd'yi indir. Dosyaları aç , layers bölümüne gel ve üzerinde "T" yazanlara çift tıkla. Yazıyı değiştir kendi serverının adını yaz.
10 dakika kurcalasan çözersin.
Dosyalar (3)
valuerammm
teşekkür ederim kardeşim ellerine sağlık
R
rock661234 ⭐ 16y
4. AMR SILKRIAD Rica etsem ??

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: