J Judas OP ⭐ 19y 17 yil once #1 Tebrikler İçin Teşekkürler. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Q QuickMeck ⭐ 18y 17 yil once #2 Tebrikler hiç exp ve skill point gelmedimi tg öldürdükten sonra göremedim de TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #3 Tebrikler hiç exp ve skill point gelmedimi tg öldürdükten sonra göremedim de TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Judas OP ⭐ 19y 17 yil once #4 yukarı çektim item bile geldi exp de geldi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LoveForLife ⭐ 18y 17 yil once #5 Tebrikler. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaWixed ⭐ 19y 17 yil once #6 Tebrikler (: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Romeo. ⭐ 19y 17 yil once #7 Tebrikler. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 17 yil once #8 TebriKLeR TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Metamorph ⭐ 19y 17 yil once #9 işte başarı budur 25 levelde tg kesmek tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B Bloodia ⭐ 18y 17 yil once #10 25 lvda tg Çok güzel bir başarı , Tebrikler 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil