X Xenas OP ⭐ 19y 18 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
N Narqotic ⭐ 19y 18 yil once #2 Tebrikler Devamını dilerim.. ! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J jelibon ⭐ 19y 18 yil once #3 tebrikler kardeş 22 level olmuşsun ben 20 levelim daha guildin yok sanırım benim arkadaşın guildine gelmek ister misin master benim arkadaş yakında bende açıcam eğer gelmek istersen DeeP_FoReSt pm atarsan sevinirim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
TurKKillS ⭐ 19y 18 yil once #4 hasan abi tbr eğer sensen Wink TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeepdarK ⭐ 19y 18 yil once #5 hll headbang2ft9 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lagroad ⭐ 19y 18 yil once #6 abi se her serverda neen açıyosun ikide bir Very Happy hep seni başka bi serverda en yüksek görüyorum bu arada tebrikler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LOveLyDaYs ⭐ 19y 18 yil once #7 Tbrkler.. gene İtemleri AlamaMışın 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil