Icerige atla
Extraloob

Server Hercules | Guild HYSTERIA | Unique Kesim Alanı

· 23 Yanıt · 5.3K görüntüleme
R
Rahatsizim OP ⭐ 19y
Evet arkadaşlar guild'imizde saat başı unique kesiliyor, siz de biliyorsunuzdur. Very Happy Arşiv için bir başlık açalım, hepsini orada paylaşalım dedik. Wink İyi bir arşiv olacağını düşünüyorum.
Kesildikçe güncellenecektir.

Lord Yarkan

[_ACID]

-Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş. -Resim Silinmiş.

[SaSuKe]

-Resim Silinmiş.

Isyutaru

_AmyLee_

-Resim Silinmiş.

ClouD

-Resim Silinmiş.

HERCUL_

-Resim Silinmiş.

OSKIJEN

-Resim Silinmiş.

SaSuKe

-Resim Silinmiş.

Not: Diğer Unique'leri koymuyoruz. Mr. Green
23 Yanıt
K
KraL_ ⭐ 19y
Bu konu Çooook Uzayacak Very Happy HERCUL_.. Nice Lord'lara Apo Tebrik ederim Kardeşim..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
awwww profesyonel bir topic ve guild operasyonları yapılacak tek şey var saygı duyup şapka çıkartmak...
şapka çıkartma smiliesi :^??! Cool
S
sovalye ⭐ 19y
Kardeslerim benim tebrikler oyunuda bırakıp sizi yalnız bırakmak istemezdim ama siz yetersiniz o servere kendinize iyi bakın kahvekeyfi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
wayyy pacific kardeşi sovalye nasılsın hacım Wink
S
sovalye ⭐ 19y
eyv kardesm iyiyiz nası olalım çalışıyoz iş güç sizlerden naber sitelerden takip ediyorum sizleri 😊
S
sovalye ⭐ 19y
neyse kaçtım ben hadi kendinize iyi bakın iyi geceler apocum tekrar tebrikler kardesim Wink
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

eyv kardesm iyiyiz nası olalım çalışıyoz iş güç sizlerden naber sitelerden takip ediyorum sizleri 😊

ciao hacım Wink
_
_AClD ⭐ 19y
Eyw abi saolsın gozun arkada kalmasın sakın ha ben varım burda Laughing Mr. Green
N
NERWAGUS ⭐ 19y
basarılarımızın devamını diliorum Mr. Green Very Happy
R
Rahatsizim OP ⭐ 19y
İlk mesaj güncellenmiştir.
P
PegasusS ⭐ 19y
Bu konu harbi çok uzar.Ben (SaSuKe) , OSKIJEN ,HERCUL_ , ClouD , _AmyLee_ ... kestiklerimizi koysak uzayıpp gider.Ama burada asıl mesaj o değil. Bundan 2 gün önce ben HERCUL_ e , bugün ClouD ve HERCUL_ de _AmyLee_ ye yardım ederek işuyu kestik. Zaten yarkandaki arkadaşlarımızı da görüyorsunuz. İşte burdaki asıl mesaj guild içindeki yardımlaşma. Ama o da anlayana...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
unique kurbanlık kesim mezbası Twisted Evil Mr. Green
R
Rahatsizim OP ⭐ 19y
Kimse sanmasın paso unique bekliyoruz falan. 7/24 kasıyoruz. Ama kesmesini de biliyoruz. extraokk
_
_AClD ⭐ 19y
Beyler yarkana bu gece operasyon duzenleyelim ozaman bugece bugsuz onuda koyalım buraya Laughing
P
PegasusS ⭐ 19y
Bir tane daha kestik Laughing

-Resim Silinmiş.
qrafy_turq
qrafy_turq ⭐ 19y
sLm qencLık nasıLsınız .. uzun bi aradan sonra buraLArdayım nerden basLasam die dusunuorum Razz beni unutmadınız inş [ pasific ] Wink Wink
R
Rahatsizim OP ⭐ 19y

sLm qencLık nasıLsınız .. uzun bi aradan sonra buraLArdayım nerden basLasam die dusunuorum Razz beni unutmadınız inş [ pasific ] Wink Wink

vayy hoşgeldin kanka. Very Happy
qrafy_turq
qrafy_turq ⭐ 19y

vayy hoşgeldin kanka. Very Happy

hOsbuLduk kardesım - nasıLsınız ? can ben oyuna gerı donuyorum nereLerdesın hangı serwer kasıosun pc ye format atmıstım en son sRo ıle ılqıLı sadece fotoqraflarımız kaLdı Wink o yuzden ne ındırmem gerekıyor nelerı yapmam gerekıyor sro oynamak ıstıyorum eskısı qıbı Twisted Evil Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: