Icerige atla
Extraloob

[Guild Alanı >> Hercules] Bölümüne Lütfen Bakılsın!

· 8 Yanıt · 1.8K görüntüleme
P
Piglet OP ⭐ 19y
Sayın yöneticiler,

Guild Alanı >> Hercules Bölümüne lütfen biraz göz atın. Orada darkBORN'mu neyse oradan gelen kendini bilmezler forumu tamamen kışkırtıyor. Punto 24 oluyor, koca koca yazıyorlar. Küçük yazın, göz zevkimiz bozuluyor deyince artistlik taslıyorlar -ki çok güzel cvp vermesini bilirim ama efendiliğimi koruyorum dua etsinler.-

Lütfen o alana biraz göz atın. Daha öncesi de varmış bunun. Nedense orada düzeni bozan üyelere ceza uygulanmıyor. Rolling Eyes
8 Yanıt
J
Jigsaw ⭐ 19y
Kullanıcıya uyarı verdim ve Only4You'nun neden uyarı vermediğini çözemedim. Bi daha olmaz umarım ama bence düzelecek bir tipe benzemiyor. Bir global mod. düzenlese iyi olur yazılarını.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
konuya bir el atayım detective
3
3nToX ⭐ 19y
bencede açılmalı extraokk
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
toparlıyorum orayı...
O
Only4yOu ⭐ 19y

Kullanıcıya uyarı verdim ve Only4You'nun neden uyarı vermediğini çözemedim. Bi daha olmaz umarım ama bence düzelecek bir tipe benzemiyor. Bir global mod. düzenlese iyi olur yazılarını.

1. si ben o bölümde d.mod değildim 2. elli defa sikayet et butonunu kullanmama karsılık adam inatla sizene die laf üretti nese

kolay gelsin
D
Dark_Lord_ ⭐ 19y
Binlerce konu var hepsini denetim altında tutamayız tabi ki , bunun için sizlerin de böyle durumlarda bize bildirmeniz lazım. Cool
P
Piglet OP ⭐ 19y

Binlerce konu var hepsini denetim altında tutamayız tabi ki , bunun için sizlerin de böyle durumlarda bize bildirmeniz lazım. Cool

Abarmayalım. O kadar konu yok orada. Benim kastım hercules alanı için. Binlerce de mod var, denetim altında tutulur bir de. Wink kahvekeyfi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: